Ben mi 10t ye rom atarken flashlamak yerine direk boot yapıyorum xda'da öyle yazıyordu. Yani cihazda twrp yokken direk bilgisayardan flash recovery yerine boot twrp.img yapıyorum direk romu installayıp format data yapıyorum ardından. Cihazda twrp kurulu iken beni de titreşim yapıp tekrar twrpye atıyordu.Stoya, mi 10t beni hep yoruyortwrp 3.5 yükledim bu sefer hafızayı görmedi mount dan da bir sonuç alamadim su an rom atamıyorum
Fastboot ile global bir rom kurun zaten twrp silinir. Ardından dediğim gibi yapabilirsiniz.CrawLTR, su an twrp güncelledim hafızaya erisimim yok o yüzden rom flashlayamiyorum
kesinlikle hocam ben en son başlarım twrp orange da foxa da dedim gittim 10 tl usb c OTG aldım attım flash bellege rar dosyasını wipe/data sonra flashladım rom dosyasını ister okusun ister okumasın twrp dahili hafızayı bu mi 10t lerde var bi sıkıntı twrp projelerinde ama çözemedim yani elli tane bende hella mella twrp 3.5.2 orange 11r1 falan dedim yok yani dahili depolamayı görmüyor olmuyor yani ...Stoya, mi 10t beni hep yoruyortwrp 3.5 yükledim bu sefer hafızayı görmedi mount dan da bir sonuç alamadim su an rom atamıyorum
Ben hafızayı görmesi için twrpden küçük boyutlu backup alıyordum. Denenilebilir.kesinlikle hocam ben en son başlarım twrp orange da foxa da dedim gittim 10 tl usb c OTG aldım attım flash bellege rar dosyasını wipe/data sonra flashladım rom dosyasını ister okusun ister okumasın twrp dahili hafızayı bu mi 10t lerde var bi sıkıntı twrp projelerinde ama çözemedim yani elli tane bende hella mella twrp 3.5.2 orange 11r1 falan dedim yok yani dahili depolamayı görmüyor olmuyor yani ...![]()