12.5.5 ben bulamadm mi 10t pro içinarkadaşlar 12.5.5 eu sürümünü root edebilen varmı? magisk yükleyince boot ekranında kalıyor.
12.5.5 ben bulamadm mi 10t pro için
Eu değil bu eea için bende ne ara geldi 12. 5.5 demiştimMIUI 12.5 - Mi 10T / Mi 10T Pro EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.5.0.RJDEUXM İndirme Bağlantıları
Mi 10T / Mi 10T Pro EEA Avrupa Kararlı Rom V12.5.5.0.RJDEUXM [ Android 11 ] Güncelleme ve Kurulum Talimatları 1)OTA üzerinden güncellemenin gelmesini bekleyebilirsiniz. -V12.5.3.0.RJDEUXM Romunda iseniz Ota indirme bağlantısını indirerek Sistem güncelleyici üzerinden güncellemeyi...forum.miuiturkiye.net
hangi recovery kullanıyorsunuz acaba ? birde son sürüm dediğiniz v23.0 bunla deniyorum ama boot ekranında kalıyormagisk en son sürüm ile ben root yapabiliyorum
vallahi hocam değil magisk kurmak biz recoveryden TWRP helle orange ile romu bile zor atıyoruz OTG ile helal olsun bi yöntemi video ile atabilirsen sevinirim +takipmagisk en son sürüm ile ben root yapabiliyorum
12.5.5 deyince ben hiç konu başlıgına bakmadım eea sandımvallahi hocam değil magisk kurmak biz recoveryden TWRP helle orange ile romu bile zor atıyoruz OTG ile helal olsun bi yöntemi video ile atabilirsen sevinirim +takip
TWRP-3.4.2B-1206-REDMI_K30S_ULTRA-CN-wzsx150hangi recovery kullanıyorsunuz acaba ? birde son sürüm dediğiniz v23.0 bunla deniyorum ama boot ekranında kalıyor