Rom Mi 10T - Mi 10 T PRO -K30S ULTRA Xiaomi.eu 12.5.1.0 Stable

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
YouTube vanced baya baya harcamış, kamera kaydı mı yapıyor o? Birde eu stabil demisiniz? Bence normal değil değerleriniz ama arka planda pili çok harcayan birşeyler var onları düzeltirseniz hani ,normale döner... Mi10t pro en iyi batarya puanına sahip telefonlardan birisi bu arada... Dxomark batarya testlerinde üst sıralarda..

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61
Şöyle demeyi unuttum ki bu romlar mi10t pro'ya özel rom değil benim anladığım, mi10t yi bilmem,kamera berbat bende ilk halini bilirim hem kamera hem de batarya... Ufak tefek problemler de oluyor birde eu da, global rom kusursuzdur.. Endonezya dememin sebebi Google arama mesajlaşma olmaması ses kaydı olması birde yani, sonuçta oda global yine aynı performansı verecektir, mi10t pro ya özel...

YouTube vanced baya baya harcamış, kamera kaydı mı yapıyor o?
Hayır hocam YouTube ücretsiz apk.1080p ve 720 p de 40dk ya yakın video izledim

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Ayenn hocam 12.5.1
Bana göre sizin batarya 60-70'ten aşağı olmamalı, arka planı kısıtla WhatsApp hariç hani, otomatik güncellemeleri kapat, kablosuz tarama Bluetooth,wifi , senkronizasyon eşitleme yani o kapalı olsa, yaptınız mı bunları

serkantekin76

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
serkan
Cihazım
Mİ10T PRO 8/128
Meslek
Tıbbi Mümessil
Konular
61
Bana göre sizin batarya 60-70'ten aşağı olmamalı, arka planı kısıtla WhatsApp hariç hani, otomatik güncellemeleri kapat, kablosuz tarama Bluetooth,wifi , senkronizasyon eşitleme yani o kapalı olsa, yaptınız mı bunları
Bluetooth acık sürekli arka planı hiç kısıtlamadım bakmadım bile yani 144hz de kullandım.Eşitleme de açık

emRu11aH

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrullah
Cihazım
Mi 12t pro
Meslek
Üretim,Alım,Satım
Konular
19
Hard reset yapsan yine düzelir, twrp ise temiz kurulum aklıma başka birşey gelmedi, bende çok anlamıyorum kurumlardan arkadaşıma yaptırdım ama, batarya için telefonun içinden geçtim, güvenlik e tıkladığım 70 benimki giggle~~ hiç yapmam optimize, pil optimizasyonlarını yap ayarlardan tüm uygulamalara yapabildiğine zaten görürsünüz tıklayınca,size kolay gelsin cihaz bellidir,çabuk düzeltirsiniz.. iyi forumlar, yazarsan yine cevap veririm bildiğim kadarclap~~

Üst Alt