- Adım
- serkan
- Cihazım
- Mİ10T PRO 8/128
- Meslek
- Tıbbi Mümessil
- Konular
- 61
Fastboot bağlantı linki var mı yoksa sadece twrp ile mi yükleyebiliriz? Mi 10t 8gb
Bende ilk aşamada geçmemişti aslında sanırım fazla kurcalamışım.Eu direk L1 ve safetynet geçer şekilde geliyor onda yönteme gerek olmuyor.
Mi 10T için adam gibi TWRP olmadığı için bir sürü yöntem geliştirmişler. Yabancı forumlarda özellikle sürekli fastboot ya da komut istemi ile yükleme yapanlara denk geliyorum. A11 için adam gibi bir TWRP yok hala.serkantekin76, Custom romlar twrp ile yüklenir![]()
Fastboot link var mı peki hocam.Ben baktım göremedimkafeinsiz, Bu twrp ve rom kurulum adımları ile bu romları yükledim sorunsuz...
Recovery - Mi10T Pro /K30S ULTRA Twrp Yükleme 3.4.2B
Konu tarafımdan denenmiştir.Telefonunuzun bootloader kilidi açık olmalıdır. Usb Hata ayıklama modu açık olmalıdır. Bilgisayarınızda ADB ve Qualcomm driverları yüklü olmalıdır. Yapacağımız işlem sıfırdan stock recovery üzerine twrp kurulumudur. Kendim şu anda sıkıntısız kullandığım Twrpdir...forum.miuiturkiye.net
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
MIUI tabanlı rom kurulum adımları...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cok stabil olmadıgını duydugum için söylüyorum hocamserkantekin76, Custom romlar twrp ile yüklenir![]()
hocam gaaps ve rendor dosyalarını bulamadım ben atmasam sıkıntı olur mu?kafeinsiz, Bu twrp ve rom kurulum adımları ile bu romları yükledim sorunsuz...
Recovery - Mi10T Pro /K30S ULTRA Twrp Yükleme 3.4.2B
Konu tarafımdan denenmiştir.Telefonunuzun bootloader kilidi açık olmalıdır. Usb Hata ayıklama modu açık olmalıdır. Bilgisayarınızda ADB ve Qualcomm driverları yüklü olmalıdır. Yapacağımız işlem sıfırdan stock recovery üzerine twrp kurulumudur. Kendim şu anda sıkıntısız kullandığım Twrpdir...forum.miuiturkiye.net
MIUI tabanlı rom kurulum adımları...
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
yükledim ilk izlenimim bir bug görmedim pil konusunu yarın sabah şarjdan cektınten sonra görecegım.eu stabil 12.1 den geçtim bakalım ve görelimYeni sürüm çıkmış Nescafe656 hocam istersen konuyu güncelle
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir