Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
MIUI 13Mi 10T/10T Pro - MIUI 13 22.10.26 EU Beta ROM - 13.0.7.0 EU Stabil ROM [Android 12]
önceki sürümünüz eu miui ise fastboot ile güncelleme yapabilirsiniz hocam verileriniz silinmez
ancak temiz kurulumu öneririm
ne olur ne olmaz yedeğinizi alın gene de
önceki sürümünüz eu miui ise fastboot ile güncelleme yapabilirsiniz hocam verileriniz silinmez
ancak temiz kurulumu öneririm
ne olur ne olmaz yedeğinizi alın gene de
Emin hocam cihazım imei kayıtlı malumunuz, fastboot ile yüklesem IMEI gider mi, bu arada EEA miui13 kullanıyorum kamera fotoğraf çektikten sonra kapanıyor.
Emin hocam cihazım imei kayıtlı malumunuz, fastboot ile yüklesem IMEI gider mi, bu arada EEA miui13 kullanıyorum kamera fotoğraf çektikten sonra kapanıyor.
*Belirtmeliyim ki Imei atma gibi bir işlem için yol göstermek, yardımcı olmak vb... konular yasal olmadığı için forumda paylaşılması, bilgi verilmesi YASAKTIR! Açılan bu tarz konular silinmektedir. Repair işlemi, ancak ve ancak cihazın orijinal IMEI numarasının ilgili partisyonları bozma vb...
mustafaozkan1414 hocam imei için güzel bir konu paylaşmış ben de isterseniz kısaca bahsedeyim burada
telefonun ayarlar bölümünden formatlayin cihazı
efs dosyasını silmeyin yeterli
işimi garantiye alayım diyorsanız twrp den efs klasörünü backup alıp pc ye atın hocam
eea yi çok övüyorlar ancak hiç kullanma fırsatım olmadı hocam
ancak eu da şu an bahsettiğiniz hatayla hiç karşılaşmadım
genel olarak bi hata ile karşılaşmadım desem yeridir
yükleyip sizin kullanımınıza uygun mu değil mi ona sizin karar vermeniz lazım
hocam bir üst mesajda belirttiğim gibi bu tarz herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım
debloat yapıyorsanız belki onunla alakalı olabilir diyerek tahmin yürütebilirim sadece
imkanınız var ise yedeklerinizi alip temiz kurulum ile tekrardan kurmanızı tavsiye ederim
mustafaozkan1414 hocam imei için güzel bir konu paylaşmış ben de isterseniz kısaca bahsedeyim burada
telefonun ayarlar bölümünden formatlayin cihazı
efs dosyasını silmeyin yeterli
işimi garantiye alayım diyorsanız twrp den efs klasörünü backup alıp pc ye atın hocam
eea yi çok övüyorlar ancak hiç kullanma fırsatım olmadı hocam
ancak eu da şu an bahsettiğiniz hatayla hiç karşılaşmadım
genel olarak bi hata ile karşılaşmadım desem yeridir
yükleyip sizin kullanımınıza uygun mu değil mi ona sizin karar vermeniz lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bir üst mesajda belirttiğim gibi bu tarz herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım
debloat yapıyorsanız belki onunla alakalı olabilir diyerek tahmin yürütebilirim sadece
imkanınız var ise yedeklerinizi alip temiz kurulum ile tekrardan kurmanızı tavsiye ederim
sms servisiyle ilgili bir hata veriyor. miui hesabı ile giriş yapmam gerekiyor belki de. bu sefer de aktivasyon sıkıntısı olabilir ve yurtdışına atılan mesaj ücreti...