Teşekkürler hocamEklendi hocam yanlışlıkla silmişim daha önce sanırım.
Son sürümler fastboot ile yükleniyor twrp tam verimli çalışmayabilir.Merhaba arkadaşlar. Hayırlı bayramlar. Stabil son sürüm için twrp var mı?
mi flash ile mi?Son sürümler fastboot ile yükleniyor twrp tam verimli çalışmayabilir.
Recovery - Mi10T Güncel Sorunsuz TWRP [ twrp-3.6.1_11-v3.4_A12-apollo ]
Forumda dolaşırken bir arkadaşımızdan gördüm. Herkes faydalansın diye paylaşıyorum arkadaşlar. ADB ile direk yükleyebilirsiniz. Twrp-3.6.1_11-v3.4_A12 Güncelleme Takip Linki : Link kafeinsiz ve yay1974 hocalarıma teşekkür ederim .forum.miuiturkiye.net
hocam rom dosyasını indirmeniz yeterlimi 10t pro için bu rom'u tavsiye etmemişsiniz kamera sorunu devam ettiğinden dolayı denilmiş, hala geçerli mi? eu stabil 13.04'ü mi 10t pro cihazıma kurmamalı mıyım? ayrıca mi flash ile oluyor mu fastboot'tan bu rom'u kurabilmem?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
mi flash ile mi?
Belki denerim, şu an eea MIUI 13'ü kurdum, kamera sonuçlarını daha sonra kendim deneyimleyeceğim..hocam rom dosyasını indirmeniz yeterli
rar şeklinde inecek klasöre çıkartın
forumda fastboot rom yükleme konuları mevcut kolayca yapabilirsiniz
kamera sorunu artık son buldu hocam
gözle görülür herhangi bir olumsuzluk yok
yaklaşık bir aydır kullanıyorum
Stabil 13.04 te menüler tamamen türkçe mi? Kamera menüsünden daha fazla çekim modu olan kısmın ekran görüntüsünü atabilir misiniz?hocam rom dosyasını indirmeniz yeterli
rar şeklinde inecek klasöre çıkartın
forumda fastboot rom yükleme konuları mevcut kolayca yapabilirsiniz
kamera sorunu artık son buldu hocam
gözle görülür herhangi bir olumsuzluk yok
yaklaşık bir aydır kullanıyorum