- Adım
- Steinbeck
- Cihazım
- Xiaomi Mi 9
- Konular
- 47
Önceden nasıldı?hiç bir ayar yapmadan bluetooth devamlı açık mobilveri ile 5 6 saat civarı ekran süresi alıyorum.
Önceden nasıldı?hiç bir ayar yapmadan bluetooth devamlı açık mobilveri ile 5 6 saat civarı ekran süresi alıyorum.
Önceden aosp rom kullanıyordum. Aosp romlarda şarj daha uzun gidiyor. Ama stock rom da şarj daha çabuk bitiyordu.Önceden nasıldı?
AOSP hangi romu kullanıyordunuz hocam?Önceden aosp rom kullanıyordum. Aosp romlarda şarj daha uzun gidiyor. Ama stock rom da şarj daha çabuk bitiyordu.
Eu rom şarj konusunda stock rom a göre daha iyi diye düşünüyorum
M2007J3SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Evet bizdede aynı bunun sebebi de redmi k30s'in romunun uyarlanmasından dolayı olduğunu düşünüyorum yani global de mi 10t olan cihazlar ana vatanı olan Çin de redmi k30 olarak geçiyor.Romu yeni kurdumda açılışta Redmi yazısı niye çıkıyor onu anlamadım ? Sizdede böylemi arkadaşlar ?
LG G2 uzun süre kullandım. Param parça olana kadar kullandım müthişti.LG G2 Kullandığım zamanlarda yeni bir rom yada güncelleme çıktığında sevinirdik heyecanla yükler kurcalardık şimdi yeni rom çıktığında buradaki yorumları okuyunca her şeyden soğuyorum.
Şuan bende 22.3.23 yüklü ve ben bir sorun fak edemedim acaba sizin yaşadığınız sorunlar nelerdi.En Son MIUI 13 Beta Yüklemiştim Karanlık Modda Sorun Vardı Güncellemeyle Düzelttiler Mi Şuanda Kullanan Arkadaşlar Yazarsa Sevinirim.
Hiç Bir Uygulama da Otomatik Karanlık Mod Açılmıyordu Misal Twitter Gibi Elle Karanlık Modu Açtım Bazı Uygulamalarda Karanlık Mod Aktif Edilmediğinden Beyaz Kalıyordu O Yüzden Mıuı 12 Döndüm Eğer Düzelmişse MIUI13 Geri Dönmek İstiyorum.Şuan bende 22.3.23 yüklü ve ben bir sorun fak edemedim acaba sizin yaşadığınız sorunlar nelerdi.
Ben çin beta kullanıyordum düzelmedi diye hatırlıyorum. Daha doğrusu daha fazla karanlık mod seçeneklerinden uygulama seçmeyi devre dışı bırakmışlar o özellik kalkmış da olabilir.Hiç Bir Uygulama da Otomatik Karanlık Mod Açılmıyordu Misal Twitter Gibi Elle Karanlık Modu Açtım Bazı Uygulamalarda Karanlık Mod Aktif Edilmediğinden Beyaz Kalıyordu O Yüzden Mıuı 12 Döndüm Eğer Düzelmişse MIUI13 Geri Dönmek İstiyorum.
Örnek Olarak Şöyle Göstermek İstiyorum ;
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.