- Adım
- E
- Cihazım
- Xiaomi 14T Pro
- Konular
- 12
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet aktif olsun.Bende direk galeriye gerektiği dersi vereyim hocam. Evet yanlış anlamışım sanırım özelleştirme olayını kusuruma bakmayın hocam hepsini uyguluyorum fakat bu kulaklık olayına vakıf değilim. Zahmet olmazsa onuda şöyle hızlı bir anektot düşerseniz çok makbule geçer inanın. Hocam ben direkt olarak pil ve performansı devre dışı bıraktığım için game turbo içinden de performans optimizasyonu kayboluyor. Tekrar etkinleştirme yapsam app freezer ile bir sakıncası olurmu sizce. Birde hocam çok şükür bende hiç fps 60a kitlenmiyor. Eu 12.0.12 romdaki beni rahatsız eden tek şey pubgde kamera dönüşlerine sanki blur ekliyor sağa sola çevirirken bariz belli oluyor. Yoksa özellik bakımından çok ama çok zengin bir android 10 sürümü. Acaba bir kere daha yükleyip denesem mi diye düşünüyorum fakat hep hüsran ile karşılaşıyorum. Nedendir bilmiyorum yüzümü güldüren tek rom eea 12.0.19 oldu. Hocam son olarak pil ve performansı tekrar aktive etmelimiyim performans açısından katkısı oluyormu bu meretin yoksa olmasada olur birşey mi bu
Pil ve Performans devre dışı olunca işlemcinin tam performans çalışmasını engelliyor Xiaomi. İşlemcinin tam performans çalışması için Pil ve Performans maalesef şartmış yaptığım testlerde bunu gördüm.
Blur olayına hiç dikkat etmedim doğrusu ben gayet akıcı oynadım.
Kulaklık sesi için Solid ile Vendor/ETC yoluna gidip mixer_paths.xml dosyasını düzenlemek gerekiyor.
<ctl name="RX_RX0 Digital Volume" value="94" />
<ctl name="RX_RX1 Digital Volume" value="94" />
<ctl name="RX_RX2 Digital Volume" value="94" />
<ctl name="HPHL Volume" value="22" />
<ctl name="HPHR Volume" value="22" />
Bu satırları bulup aynen bu şekilde değiştirin.
Son ses çok rahatsız edici olabilir daha düşük değer de kullanılabilir. Normal değer 84 siz 90 yapabilirsiniz ya da direkt benim gibi 94 yapın. Fotoğraftaki değerler tavsiyem.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.