Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam android 12nin pubg performansı Android 11 gibi ise acayip bir motion bluer söz konusu anlaşılıyor sağa sola dönüşlerde. Android 10daki akıcılığı eğer güvenlik uygulamasını günceller sen alamıyorsun, güncellemediğin taktirde yani gameturboya aşağıda oynamaya başla dan ziyade ek özellikler kısmı gelince oyun performansı sapıtıyor. Velhasıl kelam siz bu oyunu android 10da oynadınız mı ? Eğer oynadıysanız Android 10 ve android 12 ile akıcılıkları aynımı farkı varmı diye sormak istedim. Ben daha android 12 kurmadım boşuna kurup onca zahmeti yine performansı kötü bir rom için çekmek istemiyorum. Bilgisi olan varsa çok sevinirim.
Evet arkadaşlar bilindiği üzere bir çok resmi romda TWRP cihaz şifrelemesini geçemiyor ve herhangi bir OTG bağlantısı olmadan, wipe data yapmadan dahili hafızaya erişim yapamıyoruz. Bunun için çok basit bir yöntem keşfettim ve sizlerle paylaşmak istedim. Öncelikle anlatım rootlu kullanıcılar...
Hiç bir faydasını göremedim desem yeridir. Android 11 12 Aynı akıcılık sorunları devam ediyor. Heleki pubg de o scopu açınca ki işlemciye binen yükün getirdiği ağırlığı iliklerine kadar hissettiriyor telefon. Bana kalırsa hız aşırtma felan bu sürümlerde işlevsiz kalıyor hocam. Keşke bi geliştirici çıkıp şu android 10a 13ün özelliklerinden bir kaçını getirse ama sistemin ana bağlılığını akıcılığı etkilemeden yapabilse ahh be