Merhabalar güncellemeyi yaparken twrp ekranında takılı kalıyor veri kaybı yaşamadan nasıl güncelleyebilirim ?An itibari ile otadan 12.5.1.0 geldi 12.5 olarak Mı 10 t Pro
Başka fark yok bildiğim kadarıyla. Varsa da fark sayılmaz anlayacağın. Mesela biz yazı tipi değiştirebiliyoruz ama bunu herkes ülke değiştirerek yapabiliyorArkadaşlar birisi Endonezya romun global romdan miui dialer ve mesajlaşma uygulaması harici farklılıkları söyleyebilir mi rica etsem.
Hocam merhaba endonezya rom kullaniyorum yazı tipini nasil değiştirebilirim. ?Başka fark yok bildiğim kadarıyla. Varsa da fark sayılmaz anlayacağın. Mesela biz yazı tipi değiştirebiliyoruz ama bunu herkes ülke değiştirerek yapabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada telefon müthiş derecede güncelleme sonrası hızlandı.
ben de bekliyorum farklılıkları + globalle endonezya romu arasındaki fark nedir 12.5.1 ile merak ediyorumArkadaşlar birisi Endonezya romun global romdan miui dialer ve mesajlaşma uygulaması harici farklılıkları söyleyebilir mi rica etsem.
hızlandı baya evet ses arttırma - azaltmada farklılık gördüm titreşim modlarında farklılık var onun dışında bir farklılık görmedim hızlanması dışında. Bu sabah kullanmaya başladım pil olarak da 2 güne belli olur aradaki fark diye düşünüyorum.Başka fark yok bildiğim kadarıyla. Varsa da fark sayılmaz anlayacağın. Mesela biz yazı tipi değiştirebiliyoruz ama bunu herkes ülke değiştirerek yapabiliyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu arada telefon müthiş derecede güncelleme sonrası hızlandı.
şu anlık görmedim bir sorun. sensör sorunu dediğin kulağa götürdüğümde ekranın açılması + bunun gibi sorunlardı değil mi ? ben de yaşıyordum o sorunu tam kullanamadım telefonu çalışıyorum şu an.Arkadaşlar sensör sorunu bu romda da devam ediyormu