Rom Mi 10 T / Mi 10 T PRO - Endonezya Stabil Rom V12.5.1.0.RJDIDXM (24.06.2021)

Bekirsamikahya

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Sami
Cihazım
Mi13TPro 12/512
Meslek
Memur
Konular
8
Test kullanıcısı olmak için bi siteye yönlendiriyor ama artık test kullanıcısı kabul edilmiyor diyor. Yüklemenin başka yolu yok mu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yükleme işlemini ota üzerinden mi yapmaya çalışıyorsunuz?
Yok hayır otadan gelmedi. Ben sizin paylaştığınızı indirip güncelleme kısmından manuel yapıyorum. Miui 12 logosuna 8 10 kere tıkladım yukarıda ki 3 noktadan dosya seç menüsü açıldı

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
436
Test kullanıcısı olmak için bi siteye yönlendiriyor ama artık test kullanıcısı kabul edilmiyor diyor. Yüklemenin başka yolu yok mu acaba
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yok hayır otadan gelmedi. Ben sizin paylaştığınızı indirip güncelleme kısmından manuel yapıyorum. Miui 12 logosuna 8 10 kere tıkladım yukarıda ki 3 noktadan dosya seç menüsü açıldı

Kurulum detaylarına baktınız mı?

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
436
Evet ama bende twrp yüklü değil. Otadan gelmeden sürümü indirip yükleyebiliyordum normalde. Fakat bunda resimde ki hatayı verdi. Doğrulanamıyor diyor
Yükleme talimatlarında ota güncelleme dosyası paylaşmadım ki zaten, bunu anlatımdaki gibi recovery menü üzerinden yükleyebilirsiniz. Twrp yoksa yükleyemezsiniz.

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Evet ama bende twrp yüklü değil. Otadan gelmeden sürümü indirip yükleyebiliyordum normalde. Fakat bunda resimde ki hatayı verdi. Doğrulanamıyor diyor
Hocam aynı varyantta olanları kurar sadece yani sizde 12.1.5 mixm yüklü ise stock recoveryden update gelmeden indirip kurabilmeniz için 12.5.1 mixm olması gerekiyor aynı varyant olmalı yani başka varyantlar twrp veya mi flash tool ile yüklenir sadece

Bekirsamikahya

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Sami
Cihazım
Mi13TPro 12/512
Meslek
Memur
Konular
8
Hocam aynı varyantta olanları kurar sadece yani sizde 12.1.5 mixm yüklü ise stock recoveryden update gelmeden indirip kurabilmeniz için 12.5.1 mixm olması gerekiyor aynı varyant olmalı yani başka varyantlar twrp veya mi flash tool ile yüklenir sadece
Aynı varyant olmasına rağmen doğrulama hatası diyor. Test kullanıcıları için uygun olduğunu belirtiyor

M.OZKN

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
Yazılım
Konular
436
Bekirsamikahya, şunu anlatmaya çalışıyorum size. Bu dosya recovery üzerinden yükleme içindir. Bunu güncelleme seçeneği altından yükleme yapamazsınız. Güncelleme seçeneği altından yükleme yapmanız için ota güncelleme dosyası gerekiyor. Bu dosya twrp üzerinden yükleme için oluşturulmuş bir dosya. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın bu hatayı vermeye devam edecek. Ya twrp yükleyeceksiniz, yada ota üzerinden güncelleme gelmesini bekleyeceksiniz. Bunun test kullanıcısı olmakla alakası yok.
Aynı varyant olmasına rağmen doğrulama hatası diyor. Test kullanıcıları için uygun olduğunu belirtiyor

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Gerekeni Mustafa hocam söylemiş diyecek bir şey yok ota üzerinden yükleme yok anlaşılan romu.
Bazı romlarda oluyor ama bunda yok kısacası

Bekirsamikahya

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Bekir Sami
Cihazım
Mi13TPro 12/512
Meslek
Memur
Konular
8
Bekirsamikahya, şunu anlatmaya çalışıyorum size. Bu dosya recovery üzerinden yükleme içindir. Bunu güncelleme seçeneği altından yükleme yapamazsınız. Güncelleme seçeneği altından yükleme yapmanız için ota güncelleme dosyası gerekiyor. Bu dosya twrp üzerinden yükleme için oluşturulmuş bir dosya. Ne kadar uğraşırsanız uğraşın bu hatayı vermeye devam edecek. Ya twrp yükleyeceksiniz, yada ota üzerinden güncelleme gelmesini bekleyeceksiniz. Bunun test kullanıcısı olmakla alakası yok.
Anladım hocam çok teşekkür ediyorum. Bekleyeceğiz artık çare yok.

Üst Alt