İpucu Mi 10 Lite Zoom - Kullanıcı Yorumları

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Bu telefonun hiç mi geliştiricisi yok ya ne kernel ne başka birşey telefonla ilgili hiçbir yazılım yapılmıyor
Cihaz daha çok yeni. Yakında geliştirme başlar, custom romlar cihaza destek verir.

TacoNikky

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taco
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
App Dev/Tech
Konular
7
Tam pandemi zamanına denk geliyor hocam. Ondan dolayı pek satış olmadı ve cihaz yayılmadı diye düşünüyorum. Xiaomi.eu gibi romlar gelir merak etmeyin

hakanbond

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
HAKAN MURAT
Cihazım
Mi On Lite Zoom
Konular
3
Tam pandemi zamanına denk geliyor hocam. Ondan dolayı pek satış olmadı ve cihaz yayılmadı diye düşünüyorum. Xiaomi.eu gibi romlar gelir merak etmeyin
Cihaz Türkiye'de resmi satışı yok şuanda olunca canlanır ben memnunum genel olarak donma kasma yok 7;30 saat civarında ekran süresi alıyorum yeni sürüm geldi şuan 0.4 var 0.5Q diye bir surum geldi henüz kurmadim telefon rootlu sıkıntı olur mu olmaz mı bilemedim

Ekahraman1

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mi 10 life zoom
Konular
0
Yardımcı olabilecek var mı. Bu konuda bilgim yokta.
Facebook ta Xiaomi Türkiye kullanıcıları ve sayis ve teknik servis platformu adına bir grup var orda İbrahim tam isimli birisi uzaktan IMEI atıyor diye ifade ediliyor bizimkiler direk atılı geldiği için nasıl yapılır bende bilmiyorum grupta onkisi ile birirtibata geçin isterseniz
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Merhaba bende bu cihazdan aldım yeni sürüm geldi yüklesem mi yukleyenler memnun mu
12.0.4 den 12.0.5 e guncelledim değişen ne dersen sadece birtane daha duvar kağıdı gelmiş Satürn .marsla beraber
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizinde telefonda arama yaptığınızda ilk anlarda ses kesilmesi sonra duzelmesi oluyor mu konusurken

omerbulum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Note 12Pro Plus
Konular
8
Bugün Mi Note 10 Lite aldım ancak görsel olarak forumda mi note 10 lite zoom var iki telefon farklımı ben başka model mi aldım :)

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
Bugün Mi Note 10 Lite aldım ancak görsel olarak forumda mi note 10 lite zoom var iki telefon farklımı ben başka model mi aldım :)
Evet iki farklı model var, genel olarak herşeyi aynı kamera sistemi farklı, kamera yanında 48mp yazıyorsa global olan mi 10 lite cihazıdır. 50x yazıyorsa global olmayan mi 10 lite zoom (Youth) modelidir.

hsbayram

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
husam
Cihazım
mi 8 se
Konular
0
Sizinde telefonda arama yaptığınızda ilk anlarda ses kesilmesi sonra duzelmesi oluyor mu konusurken

Bende var bu sorun.

Sebebi ve Çözümü için bir bilgisi olan var mı?

12.0.5 e güncelledikten sonra başladı.....

hsbayram

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
husam
Cihazım
mi 8 se
Konular
0
Bende var bu sorun.

Sebebi ve Çözümü için bir bilgisi olan var mı?

12.0.5 e güncelledikten sonra başladı.....

12.0.6 gelmiş. İndiriyorum. Deneyip bakacağız. Ses konusundan ümitliyim, inş düzelir.

Şarj tüketim de düzeldiyse çok iyi..

Üst Alt