- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9t Pro
- Konular
- 10
hocam biz yapıyoruz buyrun yardımcı olalım..hocam ozelden kim yapiyor birkac adres verseniz mi10
hocam biz yapıyoruz buyrun yardımcı olalım..hocam ozelden kim yapiyor birkac adres verseniz mi10
kayıtlı kullanabilmeniz için custom rom kurmanız şart zaten eu rom vb. yoksaa çift hat aktif olmaz global romda özelden bilgi vereyim.ustad nasil yapiyorsunuz ne kadara vs bilgi alayim dedim . mi 10 global yuklu cift sim tepsisi siparis ettim. imei repair dan sonra rom vs yukleyebiliyor muyuz . baska romda yukleyebilirim . EEA EU cin veya hint romu da olur ama arada menulerde cince cikiyor onlarda
Hindistan romunda aktif oluyor ama yine de illa custom mu yüklemek lazım bana da bilgi verir misiniz 12/256 çift simli cihazımkayıtlı kullanabilmeniz için custom rom kurmanız şart zaten eu rom vb. yoksaa çift hat aktif olmaz global romda özelden bilgi vereyim.
Poco f2 pro imei repair oluyor diye biliyorum geçen burdaki arkadaşım yaptı uğraştırıcı biraz ama oluyor 5g modem yedeğini ayrı alıyorsun falanKardeşim sana zahmet poco f2 pro ile ilgilide sorarmısın imei olayı ne durumda. haberini bekliyoruz.
teşekkür ederim.
Mi 10 8/256 lik modele atılıyor mu?Mi 10/Pro/Ultra, Poco F2 Pro, K30 Pro için IMEI Repair yaptırmak isteyen arkadaşlar özelden ulaşabilir.