- Adım
- Ali
- Cihazım
- Xiaomi 10
- Konular
- 3
Cihaz benim cihazım
Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu imei atma işlemini yakında görebilecek miyiz ?
Cihaz benim cihazım
Görürsünüz hocam, Henüz eng rom çıkmadı mi 10 için. Yapan arkadaş epey uğraştı. Bu işler biraz da ticari amaçla yapıldığı için işin o boyutu da var. Yakın zamanda yayılır. Vaktiniz yoksa irtibat kurabilirsiniz tabi
Cihaz benim cihazım
Uzaktan attı yapan arkadaş, IMEI 1 aynı kaldı, IMEI 2 değişti. Kendi pcsi üzerinden işlem yaptığı için bişey görmedim. Ancak Snap 865 üzerindeki modemden kaynaklı bu şekilde olduğu ve eski cihazlarda bu yöntemin geçerli olmadığını söyledi.Nasıl yapıldı peki uzaktan mı? Ne kullanıldı var mı bilginiz?
IMEI 2 değişecek IMEI 1 aynen kalacak demişler şimdiye kadar böyle bir şey olmamıştı Xiaomi cihazlarda. Tüm cihazlara bu methodu uyguluyorsa çok iyi.
Benim telefonada atabilir mi ?Uzaktan attı yapan arkadaş, IMEI 1 aynı kaldı, IMEI 2 değişti. Kendi pcsi üzerinden işlem yaptığı için bişey görmedim. Ancak Snap 865 üzerindeki modemden kaynaklı bu şekilde olduğu ve eski cihazlarda bu yöntemin geçerli olmadığını söyledi.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yani cihazı yeni aldım bi 8 ay var ama atılıyosa artık o güne kadar iyce çözülür.Uzaktan attı yapan arkadaş, IMEI 1 aynı kaldı, IMEI 2 değişti. Kendi pcsi üzerinden işlem yaptığı için bişey görmedim. Ancak Snap 865 üzerindeki modemden kaynaklı bu şekilde olduğu ve eski cihazlarda bu yöntemin geçerli olmadığını söyledi.Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Çift olmuyor ama senede 4 ay çift kullanabilirsiniz IMEI 1 silinmediği içinÇift hat kayıt oluyormu? Çift hat kullanabilirmiyiz?