MIUI 12 Mi 10 - Endonezya Kararlı Rom V12.0.1.0.QJBIDXM İndirme Bağlantıları

westbam

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 15 Pro
Meslek
Yazılım
Konular
8
Hocam mi 10 ilk aldığım zamanlar eu. Yükledim sürüm hangisi derseniz hatırlamam ama aradan 5.6 ay geçti. Resmen rezillik hata üstüne hata hele ki en büyük sıkıntı karşıya ses gitmeme sorunu her defasında cihazı yeniden başlattım. Sonra malum hint rom yükledim kim ne derse desin üzerine rom görmedim 12.0.3 sürümü. Akabin de 12.2.5 geldi buda rezil oldu çıktı. Şimdi eu da sorun var mı eksiği ne fazlası ne. Batarya süresi ne alıyorsunuz. Takılma donma yada bir çalısmayan özellik var mı. Sorun çıkmayacağını bilsem eu dan başka rom kurmam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İyi bakalım benim şu an da 1 de ama malum imei işlemi yok şimdi yukleyecek olsam diğer 4 ayı kullanamam. Neyse 12.5 global olarak gelene kadar beklemeye alayım
2 çeşit rom çıkarıyorlar biri stable biri beta olan. Ben şu an beta olanı (miui 12.5) kullanıyorum. Şimdilik çok büyük bir sorunla karşılaşmadım. Zaten çıkan sorunlar haftalık güncellemelerle düzeliyor. Temalar uygulaması global olsaymış iyi olurmuş ama sorunsuz şekilde uygulama içinden herhangi bir yerden indirdiğiniz ".mtz" tema dosyalarını programsız ekleyebiliyorsunuz. Kasma, donma pek olmuyor ama kenarlara dokunmayı önleme düzgün çalışmıyor. Bu stabil miui romda da böyleydi sanırım. Elim ekranın kenarına dokunurken ekranın üstündeki bir yere tıklamak istediğimde kenara dokunup başka işlem yapıo veya scroll edio elimle beraber.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
2 çeşit rom çıkarıyorlar biri stable biri beta olan. Ben şu an beta olanı (miui 12.5) kullanıyorum. Şimdilik çok büyük bir sorunla karşılaşmadım. Zaten çıkan sorunlar haftalık güncellemelerle düzeliyor. Temalar uygulaması global olsaymış iyi olurmuş ama sorunsuz şekilde uygulama içinden herhangi bir yerden indirdiğiniz ".mtz" tema dosyalarını programsız ekleyebiliyorsunuz. Kasma, donma pek olmuyor ama kenarlara dokunmayı önleme düzgün çalışmıyor. Bu stabil miui romda da böyleydi sanırım. Elim ekranın kenarına dokunurken ekranın üstündeki bir yere tıklamak istediğimde kenara dokunup başka işlem yapıo veya scroll edio elimle beraber.
Eyvallah hocam sağolasın. Ama en büyük sorun şu anda twrp. Bir kez elime ayağıma bulaştı günümü aldı düzeltmek ki uzaktan bir arkadaş bağlantı ile düzeltti. Siz bu aşmayı nasıl geçtiniz twrp sorun çıkarmıyor mu.

westbam

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 15 Pro
Meslek
Yazılım
Konular
8
Eyvallah hocam sağolasın. Ama en büyük sorun şu anda twrp. Bir kez elime ayağıma bulaştı günümü aldı düzeltmek ki uzaktan bir arkadaş bağlantı ile düzeltti. Siz bu aşmayı nasıl geçtiniz twrp sorun çıkarmıyor mu.
Ben bu konularda baya bilgiliyim o yüzden benim için sorun yok.

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Ben bu konularda baya bilgiliyim o yüzden benim için sorun yok.
Öyle de hocam zaten mi 10 için olan twrp ler de problem oluyordu. Sorunsuz yapacağımız bir twrp var mı. Yol yordam gaoyerin bari biz de deneyelim. Korkudan rom değişiyorum. Önceki cihazlar da canım sıkıldığı an değiştirirdim

westbam

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 15 Pro
Meslek
Yazılım
Konular
8
Öyle de hocam zaten mi 10 için olan twrp ler de problem oluyordu. Sorunsuz yapacağımız bir twrp var mı. Yol yordam gaoyerin bari biz de deneyelim. Korkudan rom değişiyorum. Önceki cihazlar da canım sıkıldığı an değiştirirdim
Son çıkan one-click yükleyicilerdeki twrp'ler çalışıyor. Genel sorun şu ama: twrp'de factory reset yapınca yazma koruması açılıyor. O yüzden twrp'den reboot -> recovery dersen normale döner ve dosya atabilirsin. Sonrasında sorunsuzca kurabilirsin. Zaten Xiaomi.eu kurarsan twrp hiç silinmiyor.

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12
Yaba
Nasıl oldumu hocam

Kara_veli

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Halim
Cihazım
Mi 6
Konular
7
Sağlam twrp ve eu rom link varsa paylasabilirmisiniz

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Son çıkan one-click yükleyicilerdeki twrp'ler çalışıyor. Genel sorun şu ama: twrp'de factory reset yapınca yazma koruması açılıyor. O yüzden twrp'den reboot -> recovery dersen normale döner ve dosya atabilirsin. Sonrasında sorunsuzca kurabilirsin. Zaten Xiaomi.eu kurarsan twrp hiç silinmiyor.
Hocam dediğiniz terimlere yabancıyım. One-click nedir nerededir. :) format data yaptıktan sonra rebot recovery yapıyoruz zaten.

Fiyakalim

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14 ultra
Meslek
Elektronik Yazılım
Konular
12
Hocam dediğiniz terimlere yabancıyım. One-click nedir nerededir. :) format data yaptıktan sonra rebot recovery yapıyoruz zaten.
Kurulum açıklaması ile dosyaları paylaşırsa mi 10 kullanıcıları için iyi olacak

westbam

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
Xiaomi 15 Pro
Meslek
Yazılım
Konular
8
1- Ekteki Fastboot.zip içinden çıkan Fastboot klasörünü C:/ sürücüsüne kopyalayın.
2- Google Drive linkini paylaştığım dosyayı indirin ve içindeki twrp.img dosyasını C:/ sürücüsüne kopyaladığınız Fastboot klasörünün içine kopyalayın.
3- Telefonu kapatın ve Ses Kısma ile Güç tuşuna basarak fastboot moduna alın.
4- Windows Başlat menüsünü açın ve cmd kelimesini arayın. Komut İstemi uygulaması çıkacaktır. Üstüne gelip sağ tuşa basarak yönetici olarak çalıştırın.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

4- Şimdi sırayla şunları yazalım:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

5- İşlemleri sorunsuz şekilde gerçekleştirdikten sonra telefonu Ses Açma ve Güç tuşuna basılı tutarak Mi logosu gelince bırakın. TWRP ekranı açılacaktır.

Google Drive Linki:

Dosya Şifresi: Leon1903

Ekli dosyalar

• Fastboot.zip
    553 KB · Görüntüleme: 3
Son düzenleme:
Üst Alt