Soru Merhabalar

• Konbuyu başlatan KARAER
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 59
  • Görüntüleme 4K

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
samsungun büyük telefonlarını kullananlar dahi büyük diyor öyle bir cihaz 6,44 inç :D kesinlikle memnun eder ebat sıkıntın yok ise güzel cihaz ilk zamanlar tek el tutman zor olsada alışırsın 2 el kullanım için daha uygun ve rahat.

Ben telefonu elime aldım okadar abartılacak kadar büyüklüğü yok aslında sadece biraz geniş o sıkıntı oluyor tutmada.

dilekemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
dilek
Cihazım
mi max 2
Konular
3
Merhabalar;

Ben şuan ıphone 7 plus kullanmaktayım ancak büyük ekranlı telefon istediğimden dolayı mıa max 2 yi almayı düşünüyorum fakat aklımda birkaç soru var.

Öncelikle telefon çin marka bir telefon olduğundan dolayı kime söylesem uzak dur diyorlar ama ben almak istiyorum.

Telefon bozulunca vs nereye götürmemiz gerekiyor ? İlk defa kullanacağımdan soruyorum.

Telefon bir aya kalmaz hata verir kapanır diyorlar.Doğruluk payı nedir ?

Bataryanın büyük olmasından dolayı aşırı ısınma olacağı söyleniliyor.Doğruluk payı nedir ?

Bu rom olayı nedir illa ki yüklemekmi lazım ?
Ben 3 aydır kullanıyorum mi max 2 yi.. Note 3 vardı bende de bataryası cok cabuk bittiği için pil gücü yüksek bir telefon istiyordum.. Çok araştırdım ve sonunda mi max 2 almaya karar verdim. İyi ki almışım ben ihracatçı garantili aldım hepsi burada dan kvk garantilisi de var simdi sanırım.. Bir sorun olursa ben aldığım yere yollayacağım ama çok memnunum asla ısınma olmuyor.. Ben çok uğraşan biriyim telefonla üstelik.. Oyun da oynuyorum ve çok uygulama yüklüdür telefonumda buna rağmen 2 günü garanti çıkarıyor şarjı.. Aynısından kuzenim de aldı benden sonra o da çok memnun.. Kullanımı da kolay telefonu açtığınızda global rom kendiliğinden yükleniyor zaten ben tavsiye ederim telefonu bence direkt alın..

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Ben 3 aydır kullanıyorum mi max 2 yi.. Note 3 vardı bende de bataryası cok cabuk bittiği için pil gücü yüksek bir telefon istiyordum.. Çok araştırdım ve sonunda mi max 2 almaya karar verdim. İyi ki almışım ben ihracatçı garantili aldım hepsi burada dan kvk garantilisi de var simdi sanırım.. Bir sorun olursa ben aldığım yere yollayacağım ama çok memnunum asla ısınma olmuyor.. Ben çok uğraşan biriyim telefonla üstelik.. Oyun da oynuyorum ve çok uygulama yüklüdür telefonumda buna rağmen 2 günü garanti çıkarıyor şarjı.. Aynısından kuzenim de aldı benden sonra o da çok memnun.. Kullanımı da kolay telefonu açtığınızda global rom kendiliğinden yükleniyor zaten ben tavsiye ederim telefonu bence direkt alın..

Ben teknosadan alacağım yani bir sorun olduğumu oraya götürmem gerek öylemi ? Birde telefon ekranında filmlimi geliyor ?

dilekemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
dilek
Cihazım
mi max 2
Konular
3
Ben teknosadan alacağım yani bir sorun olduğumu oraya götürmem gerek öylemi ? Birde telefon ekranında filmlimi geliyor ?
Muhtemelen evet teknosa da o modeli varsa ordan alın.. Ekran filmli gelmiyor ben kılıfla ekran filmini sonradan sipariş verdim

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Muhtemelen evet teknosa da o modeli varsa ordan alın.. Ekran filmli gelmiyor ben kılıfla ekran filmini sonradan sipariş verdim

Evet orda var 1500 ama alacağım.Iphone 7 plus var ama oyunlarda şarjı çabuk bitiyor.

dilekemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
dilek
Cihazım
mi max 2
Konular
3
Evet orda var 1500 ama alacağım.Iphone 7 plus var ama oyunlarda şarjı çabuk bitiyor.
Iphone ların pil gücü maalesef çok düşük ben de bataryası için aldım bu telefonu zaten umarım memnun kalırsınız

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Iphone ların pil gücü maalesef çok düşük ben de bataryası için aldım bu telefonu zaten umarım memnun kalırsınız

Umarım.Yorumlarınız için teşekkür ederim

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Rica ederim hoşça kalın

Bir sorum daha olacak.Şebeke problemi vs gibi hatalar varmı ? Bazı kişiler sinyal gücünün zayıf olduğunu söylüyor.

dilekemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
dilek
Cihazım
mi max 2
Konular
3
Bir sorum daha olacak.Şebeke problemi vs gibi hatalar varmı ? Bazı kişiler sinyal gücünün zayıf olduğunu söylüyor.
Ben hiç öyle bir problem yaşamadım şu zamana kadar

Üst Alt