Soru Merhabalar

• Konbuyu başlatan KARAER
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 59
  • Görüntüleme 4K

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Ben hiç öyle bir problem yaşamadım şu zamana kadar

MI MAX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben hiç öyle bir problem yaşamadım şu zamana kadar

Kamera benim için çok önemli değil ancak aşırı derecede kötü öektiği söyleniliyor doğruluk ğayı nedir ?

Birde kullandığınız cam filminin linkini atarmısınız

dilekemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
dilek
Cihazım
mi max 2
Konular
3
Kamera benim için çok önemli değil ancak aşırı derecede kötü öektiği söyleniliyor doğruluk ğayı nedir ?

Birde kullandığınız cam filminin linkini atarmısınız
Gün ışığında gayet iyi ancak ışıl yeterli olmadığı zamanlarda çok şahane çektiği söylenemez cam filmi ben gitti gidiyorsan sipariş vermiştim bulursunuz gitti gidiyordan kolaylıkla hatta kılıf + cam film satanlar da var orda

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Ben 3 aydır kullanıyorum mi max 2 yi.. Note 3 vardı bende de bataryası cok cabuk bittiği için pil gücü yüksek bir telefon istiyordum.. Çok araştırdım ve sonunda mi max 2 almaya karar verdim. İyi ki almışım ben ihracatçı garantili aldım hepsi burada dan kvk garantilisi de var simdi sanırım.. Bir sorun olursa ben aldığım yere yollayacağım ama çok memnunum asla ısınma olmuyor.. Ben çok uğraşan biriyim telefonla üstelik.. Oyun da oynuyorum ve çok uygulama yüklüdür telefonumda buna rağmen 2 günü garanti çıkarıyor şarjı.. Aynısından kuzenim de aldı benden sonra o da çok memnun.. Kullanımı da kolay telefonu açtığınızda global rom kendiliğinden yükleniyor zaten ben tavsiye ederim telefonu bence direkt alın..

Benmi yanlış anladım yoksa bu yorumda bi yanlışlık mı var?3 aydır mi max2 kullanıyorsun ve ondan önce note 3 kullanıyordun?ama 3 ay önce note3 yoktu piyasada? Telin piyasaya çıkış tarihi 27 ekim 2017

dilekemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
dilek
Cihazım
mi max 2
Konular
3
Benmi yanlış anladım yoksa bu yorumda bi yanlışlık mı var?3 aydır mi max2 kullanıyorsun ve ondan önce note 3 kullanıyordun?ama 3 ay önce note3 yoktu piyasada? Telin piyasaya çıkış tarihi 27 ekim 2017
Samsung note 3 ten bahsediyorum

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Ben 3 aydır kullanıyorum mi max 2 yi.. Note 3 vardı bende de bataryası cok cabuk bittiği için pil gücü yüksek bir telefon istiyordum.. Çok araştırdım ve sonunda mi max 2 almaya karar verdim. İyi ki almışım ben ihracatçı garantili aldım hepsi burada dan kvk garantilisi de var simdi sanırım.. Bir sorun olursa ben aldığım yere yollayacağım ama çok memnunum asla ısınma olmuyor.. Ben çok uğraşan biriyim telefonla üstelik.. Oyun da oynuyorum ve çok uygulama yüklüdür telefonumda buna rağmen 2 günü garanti çıkarıyor şarjı.. Aynısından kuzenim de aldı benden sonra o da çok memnun.. Kullanımı da kolay telefonu açtığınızda global rom kendiliğinden yükleniyor zaten ben tavsiye ederim telefonu bence direkt alın..

Samsung note 3 ten bahsediyorum

Valla note3 deyince ben xiaomi note 3 sandım haklı olarak.zaten o yüzden şaşırdım :)

dilekemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
dilek
Cihazım
mi max 2
Konular
3

Valla note3 deyince ben xiaomi note 3 sandım haklı olarak.zaten o yüzden şaşırdım :)
Sıkıntı yok:) note 3 denilince benim aklıma direkt samsung geldiği için herkes anlar diye düşündüm yanılmışım:)

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Merhabalar;

Ben şuan ıphone 7 plus kullanmaktayım ancak büyük ekranlı telefon istediğimden dolayı mıa max 2 yi almayı düşünüyorum fakat aklımda birkaç soru var.

Öncelikle telefon çin marka bir telefon olduğundan dolayı kime söylesem uzak dur diyorlar ama ben almak istiyorum.

Telefon bozulunca vs nereye götürmemiz gerekiyor ? İlk defa kullanacağımdan soruyorum.

Telefon bir aya kalmaz hata verir kapanır diyorlar.Doğruluk payı nedir ?

Bataryanın büyük olmasından dolayı aşırı ısınma olacağı söyleniliyor.Doğruluk payı nedir ?

Bu rom olayı nedir illa ki yüklemekmi lazım ?
Hocam buna bi bak bence

1 haftalık mi max 2 gold 750 tl

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bu telefonun hakkı sıfır almak.
İlginç bi ilişki gördüm o yüzden bak dedim :)sen iphone dan mi ye geçiş yapmak istiyorsun o da tam tersi :)senin şuan kullandığını o kullanmak istiyor,onun da şuan kullandığını sen kullanmak istiyorsun :)

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
İlginç bi ilişki gördüm o yüzden bak dedim :)sen iphone dan mi ye geçiş yapmak istiyorsun ı da tam tersi :)senin şuan kullandığını o kullanmak istiyor,onun da şuan kullandığını o kullanmak istiyor :)

Üstüne bir ev bir araba verirse olur :D
[doublepost=1515437373,1515437318][/doublepost]Şaka bir yana adam 5 s arıyormuş bende 7 plus var

Üst Alt