Soru Merhabalar

• Konbuyu başlatan KARAER
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 59
  • Görüntüleme 4K

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bende teknosadan almayı düşünüyorum.Ücretli destek bölümünü görünce sadece siteden alınan ürünlere destek veriliyor sandım.
Hocam boşver teknosayı.cantara hocam en güzel en mis cevabı vermiş.telle problem yaşadığında muhattap olacağın kişilerden biridir cantara hocam.teknosa bu işlerde yenü ve tecrübesiz, ayrıca problem yaşayınca bi tane muhattap bulamazsın karşında. Burda kapı gibi site ve kale gibi yetkililer var.sen cantara hocamı dinle gerisini salla gitsin :)

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Hocam boşver teknosayı.cantara hocam en güzel en mis cevabı vermiş.telle problem yaşadığında muhattap olacağın kişilerden biridir cantara hocam.teknosa bu işlerde yenü ve tecrübesiz, ayrıca problem yaşayınca bi tane muhattap bulamazsın karşında. Burda kapı gibi site ve kale gibi yetkililer var.sen cantara hocamı dinle gerisini salla gitsin :)

Siteden almayı düşünürüm ancak kredi kartım yok,ondan dolayı alamıyorum.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Siteden almayı düşünürüm ancak kredi kartım yok,ondan dolayı alamıyorum.
Canlı kıpır kıpır para gibisi varmı :)eminim yardımcı olurlar.şimdiden aramıza hoşgeldin diyeyim :)yeni telefonla bambaşka bi boyuta geçmiş gibi hissedeceksin emin ol.enazından filmciye gidip istediğin filmi diziyi tele atıp çatır çatır seyredeceksin

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Canlı kıpır kıpır para gibisi varmı :)eminim yardımcı olurlar.şimdiden aramıza hoşgeldin diyeyim :)yeni telefonla bambaşka bi boyuta geçmiş gibi hissedeceksin emin ol.enazından filmciye gidip istediğin filmi diziyi tele atıp çatır çatır seyredeceksin

Film ile çok aram yok fakat telefonda oyun oynamayı seviyorum.Özellikle rpg ve mmorg oyunlarını birkaç tanede yarış oyunum var.Ben telefonu elime aldım sanki güç bende diye bağırmak istedim.Birde tabi buna kapak ve cam filmi bulmak lazım.Cam filmi de ancak buna sofra örtüsü olur herhalde.

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Film ile çok aram yok fakat telefonda oyun oynamayı seviyorum.Özellikle rpg ve mmorg oyunlarını birkaç tanede yarış oyunum var.Ben telefonu elime aldım sanki güç bende diye bağırmak istedim.Birde tabi buna kapak ve cam filmi bulmak lazım.Cam filmi de ancak buna sofra örtüsü olur herhalde.
Merakı mı mazur görün aslen nerelisiniz

MI 5s Multirom Beta 7.12.28

Waxa

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner
Cihazım
Mi Max 64 GB
Konular
3
garanti konusunda tavsiyem ceppack fikspack gibi ek paket almanız olur bi 100 daha verin kafanız rahat etsin.
[doublepost=1515284645,1515284525][/doublepost]
cantara hocam cepport gittigidiyordaki redmi note4 3 32 sd global 985 tllik urun neden kaldirildi??? tam siparis verecektim
bende note 4 düşünmeye başladım fakat neden 3 32 düşünüyorsun 3 64 varken aynı fiyata?

XWORK

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
XWorK
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Öğrenci
Konular
15
Mi max 2 bende öneririm baya aktif kullanıcısınız bende öyleyim oyun film vs vs. Mi 5s kullanıyorum performans ta mi6 yı tanırım elimdeki telefonu geçecek ama max 2 de pil ömrü ve en çok kıskandığım şey. Her oyunu da rahat oynarsiniz orta segmentte bi telefon bu paraya da daha iyisi yok zaten

Tiraki59

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
asus zenfone
Konular
11
garanti konusunda tavsiyem ceppack fikspack gibi ek paket almanız olur bi 100 daha verin kafanız rahat etsin.
[doublepost=1515284645,1515284525][/doublepost]
bende note 4 düşünmeye başladım fakat neden 3 32 düşünüyorsun 3 64 varken aynı fiyata?
3 64 hic gormedim. 4 64 gördüm o da daha pahali

KARAER

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertaç
Cihazım
Iphone 7 +
Meslek
PTT
Konular
14
Mi max 2 bende öneririm baya aktif kullanıcısınız bende öyleyim oyun film vs vs. Mi 5s kullanıyorum performans ta mi6 yı tanırım elimdeki telefonu geçecek ama max 2 de pil ömrü ve en çok kıskandığım şey. Her oyunu da rahat oynarsiniz orta segmentte bi telefon bu paraya da daha iyisi yok zaten

Bende öyle düşünüyorum.Birde ben farklı telefon olsun istiyorum.Millet elimde görünce diyecekki one.Telefonu masaya koyduğunda belli bir heybeti olması gerek.Max 2 maşallah pehlivan gibi.1.500 liraya böyle bir telefon bulmak zor.Tek sıkıntım kapak ve cam filmi kaldı.Sanırım oda satın aldığım mağazada vardır diye düşünüyorum.
[doublepost=1515314121,1515313934][/doublepost]
3 64 hic gormedim. 4 64 gördüm o da daha pahali

Arasında 100 tl gibi bir fark var max 2 için söylüyorsan.

Üst Alt