Merhabalar

backir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Birinci
Cihazım
Redmi 4x
Konular
2

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Rica ederim, ne terbiyesizliği....güzel sözleriniz için teşekkür ederim, elimden geldiği kadarıyla, yardımcı olmak/olabilmek bana büyük zevk ve mutluluk vermektedir...sevgilerimle
Rica ederim hocam. Ayriyeten, bir önceki cevabınızda "emekleme aşamasındayım" diye bir ibare sarf etmişsiniz. Siz bu değerli paylaşım ve yardımlarınızla emekleme aşamasında iseniz biz henüz doğmamışız desenize

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Rica ederim hocam. Ayriyeten, bir önceki cevabınızda "emekleme aşamasındayım" diye bir ibare sarf etmişsiniz. Siz bu değerli paylaşım ve yardımlarınızla emekleme aşamasında iseniz biz henüz doğmamışız desenize

Bu emekleme konusunda gerçekten çok ciddiyim, Xiaomi dünyası çok farklı ve henüz anlayamadığım bir sürü konu var....Bir konuya veya olaya tam hakim olamamak, benim için emekleme demek...bilmem anlatabildimmi?

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Bu emekleme konusunda gerçekten çok ciddiyim, Xiaomi dünyası çok farklı ve henüz anlayamadığım bir sürü konu var....Bir konuya veya olaya tam hakim olamamak, benim için emekleme demek...bilmem anlatabildimmi?
Gayet iyi anladım hocam. Şöyle diyelim öyleyse; Tek temennimiz en kısa sürede yardım ve paylaşımlarınızı koşarak yapmanız ümidiyle

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
295
Gayet iyi anladım hocam. Şöyle diyelim öyleyse; Tek temennimiz en kısa sürede yardım ve paylaşımlarınızı koşarak yapmanız ümidiyle

Temenniniz için çok teşekkür ederim, ancak yaşım itibariyle, koşmak bir yana, yürümekte bile zorlanıyorum....Hanım çoğu zaman tek başıma sahilde bile yürüyüş yapmama izin vermiyor, bir yerlerini kırarsın, uğraşamam seninle diyor8=)Idea~~haha--

Brznklc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berzan
Cihazım
Mi9T
Meslek
Kuaför
Konular
6
Temenniniz için çok teşekkür ederim, ancak yaşım itibariyle, koşmak bir yana, yürümekte bile zorlanıyorum....Hanım çoğu zaman tek başıma sahilde bile yürüyüş yapmama izin vermiyor, bir yerlerini kırarsın, uğraşamam seninle diyor8=)Idea~~haha--
Fiziken olabilir hocam fakat bilgi vede emekçilik yönünden halen genç ve bilgi edinmeye hevesli bir delikanlı gibi azimlisiniz. Tabi bizim gönlümüzdeki yeriniz itibariyle de gençliğinizi koruyor ve korumaya da devam edeceğinizden şüpheniz olmasın

WriteMortagel

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
Mi Max
Meslek
Garson