Rica ederim hocam. Ayriyeten, bir önceki cevabınızda "emekleme aşamasındayım" diye bir ibare sarf etmişsiniz. Siz bu değerli paylaşım ve yardımlarınızla emekleme aşamasında iseniz biz henüz doğmamışız desenizeRica ederim, ne terbiyesizliği....güzel sözleriniz için teşekkür ederim, elimden geldiği kadarıyla, yardımcı olmak/olabilmek bana büyük zevk ve mutluluk vermektedir...sevgilerimle
Bu emekleme konusunda gerçekten çok ciddiyim, Xiaomi dünyası çok farklı ve henüz anlayamadığım bir sürü konu var....Bir konuya veya olaya tam hakim olamamak, benim için emekleme demek...bilmem anlatabildimmi?Rica ederim hocam. Ayriyeten, bir önceki cevabınızda "emekleme aşamasındayım" diye bir ibare sarf etmişsiniz. Siz bu değerli paylaşım ve yardımlarınızla emekleme aşamasında iseniz biz henüz doğmamışız desenize
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gayet iyi anladım hocam. Şöyle diyelim öyleyse; Tek temennimiz en kısa sürede yardım ve paylaşımlarınızı koşarak yapmanız ümidiyleBu emekleme konusunda gerçekten çok ciddiyim, Xiaomi dünyası çok farklı ve henüz anlayamadığım bir sürü konu var....Bir konuya veya olaya tam hakim olamamak, benim için emekleme demek...bilmem anlatabildimmi?
Temenniniz için çok teşekkür ederim, ancak yaşım itibariyle, koşmak bir yana, yürümekte bile zorlanıyorum....Hanım çoğu zaman tek başıma sahilde bile yürüyüş yapmama izin vermiyor, bir yerlerini kırarsın, uğraşamam seninle diyorGayet iyi anladım hocam. Şöyle diyelim öyleyse; Tek temennimiz en kısa sürede yardım ve paylaşımlarınızı koşarak yapmanız ümidiyle
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiziken olabilir hocam fakat bilgi vede emekçilik yönünden halen genç ve bilgi edinmeye hevesli bir delikanlı gibi azimlisiniz. Tabi bizim gönlümüzdeki yeriniz itibariyle de gençliğinizi koruyor ve korumaya da devam edeceğinizden şüpheniz olmasınTemenniniz için çok teşekkür ederim, ancak yaşım itibariyle, koşmak bir yana, yürümekte bile zorlanıyorum....Hanım çoğu zaman tek başıma sahilde bile yürüyüş yapmama izin vermiyor, bir yerlerini kırarsın, uğraşamam seninle diyor![]()