- Adım
- asocial
- Cihazım
- xiaomi
- Konular
- 47
Hocam konuyu rapor ediyorum, ilgilenin lütfenmiuiturkiye ifşa serisi #1
Hocam konuyu rapor ediyorum, ilgilenin lütfenmiuiturkiye ifşa serisi #1
Bugünde biz eğlenelim dedik yönetim olarakHocam konuyu rapor ediyorum, ilgilenin lütfen![]()
Hocam konu çok başka, gelip giden yokHoş geldiniz. Güzeldir buralar. Hoştur.![]()
Hahahaha ben o konuyu ilk görünce fake olduğunu düşündüm ve konuya yazacaktım ayıp olur diye yazmadımMakus kaderim. Bayan uye geldi diye sevindim o da sahte çıktı.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Galiba hocam![]()
Evet gercekten bu forum on numara ama premiyum uyelik çıkardilar insanlah bundan dolayi forum bozulmazTeşekkürler.
Tam istediğim gibi aile ortamı![]()
![]()
Premium üyelikten dolayı forum sizce nasıl bozulabilir, anlatın da, bizde bilelim lütfen, teşekkürlerEvet gercekten bu forum on numara ama premiyum uyelik çıkardilar insanlah bundan dolayi forum bozulmaz
Premium üyelik daha dün çıkmış bir konu değil hocam. Ayrıca premiumda olsak burada paylaşımdan yardımlaşmadan geri kalmamaya çalışıyoruz.Evet gercekten bu forum on numara ama premiyum uyelik çıkardilar insanlah bundan dolayi forum bozulmaz
Farklı sitelerle karıştırmayın lütfenEvet gercekten bu forum on numara ama premiyum uyelik çıkardilar insanlah bundan dolayi forum bozulmaz