Ailemize hoş geldiniz, keyifli forumlar. bsyldz bayan olarak yanlız değilsiniz, yanlış hatırlamıyorsam bayan yöneticilerimizde var.
Teşekkürler bir kız ile de tanışmak güzel oldu benim içinDaha kendileriyle tanışamadık, kayıtlı üye olarak değil hocam diyaloglar olarak yalnızdım Ceren hanım da artık olaya mi9t ile dahil olacakmış, pek keyifliyim
Aramıza hoş geldiniz, cihazınızı iyi günlerde kullanırsınız inşallah...ilk Xiaomi niz sanırım, bundan önceki cihazınız neydi?Merhaba arkadaşlar
Forumda yeniyim ve göz gezdirdim hoşuma gitti gibi. Üyeler de hoşuma gitti herkes birbirine yardım ediyor falan.
Artık forumda bende varım
Hoş buldum ilk Xiaomi telefonum ve teşekkür ederimAramıza hoş geldiniz, cihazınızı iyi günlerde kullanırsınız inşallah...ilk Xiaomi niz sanırım, bundan önceki cihazınız neydi?
Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Sayın Cemre Hanım hocam kısa bir süreliğine bizimleydi, küçük yavrusu nedeniyle pek vakit bulamadığından bırakmak zorunda kaldı...Ailemize hoş geldiniz, keyifli forumlar. bsyldz bayan olarak yanlız değilsiniz, yanlış hatırlamıyorsam bayan yöneticilerimizde var.