Güncelleme Merhaba Mi5s Global Miui9 güncellemesi geldi

enjoy_mi

Ya Sabur....
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yiğit Ali
Cihazım
Mi 8 SE
Meslek
Memur
Konular
13
soldaki navigasyon tuşunu aktif edince kilitle olarak tayin edebiliyoruz arkadaşlar.. uzun basmak gerekiyor

düzeltme:
aynı şekilde istenilen seçenek te eklenebiliyor
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

cturkay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cem
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Arkadaslar parmak izi okuttuktan sonra google kartlar açılıyor bende çok seri bir şekilde. Engel olamıyorum. Artık bi önceki sürümde parmağımı okuması için bayağı bir bekletme alışkanlığımdan dolayi mi oluyor yoksa bir problem mi var çözemedim. Benzer sorun yaşayan var mı?

Ayarlar - Ek ayarlar - Tuş ve hareket kısayolları - Google asistanı başlat'a girip en altta "yok" u seçin

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Arkadaslar parmak izi okuttuktan sonra google kartlar açılıyor bende çok seri bir şekilde. Engel olamıyorum. Artık bi önceki sürümde parmağımı okuması için bayağı bir bekletme alışkanlığımdan dolayi mi oluyor yoksa bir problem mi var çözemedim. Benzer sorun yaşayan var mı?
Evet o sorun var. Home tuşundan Google kaldırın. Ayarlar-ek ayarlar-tuş hareket ve kısa yolları - Google asistanı başlat seçeneğini pasif yapın.

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Geri tuşuna aldım google kartları. Sorun çözüldü şimdilik. Teşekkürler. Bu arada farkettiğim birsey daha var. Dosya yöneticisi zaman zaman bekletiyor ve videolar fotograflar vs 0 dosya gösteriyor ama girince içindeki dosyalar normal gözüküyor. Bu da cok onemli degil ama guncellemeden sonra farkettiğim başka bir problem

taha.blt

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Konular
36
Geri tuşuna aldım google kartları. Sorun çözüldü şimdilik. Teşekkürler. Bu arada farkettiğim birsey daha var. Dosya yöneticisi zaman zaman bekletiyor ve videolar fotograflar vs 0 dosya gösteriyor ama girince içindeki dosyalar normal gözüküyor. Bu da cok onemli degil ama guncellemeden sonra farkettiğim başka bir problem
O tarz ufak tefek problemi var. Daha ilk sürümü bir iki güncelleme sonra tam anlamıyla rayına oturur.

ayabakan

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Android 6
Cihazım
Xiaomi mi 5
Konular
1
Merhaba Mi5s Global Miui9 güncellemesi geldi
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu güncelleme bende gece vardı sabah görünmüyor bilen var mı neden acaba

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
11
Tema mağazasından tema seçebilen var mı?

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Tema mağazasından tema seçebilen var mı?

Çince olduysa tema mağazası indirmiyor. Bölgeyi Hindistan seçince hindistan mağazasından indirilebiliyor ama bu sefer de saat bozuluyor. Çok önemli değil belki ama bakalım bi çözüm sunacaklar mı yakın zamanda.

tuncaykilinc

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tuncay
Cihazım
Redmi Note 10s
Konular
11
Çince olduysa tema mağazası indirmiyor. Bölgeyi Hindistan seçince hindistan mağazasından indirilebiliyor ama bu sefer de saat bozuluyor. Çok önemli değil belki ama bakalım bi çözüm sunacaklar mı yakın zamanda.
Bölge değişmiyor, çin sabit kalıyor bende.

cturkay

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cem
Cihazım
Mi5s
Konular
0
Bu güncelleme bende gece vardı sabah görünmüyor bilen var mı neden acaba

Aynı sorunu bir kaç kişi Mi6 için de bildirmişti. Sanırım sebebi şu; bu yayınlayıp "gecelik" adını verdikleri sürüme yabancı forumda stabil beta diyorlar. Yani stabil sürümden önceki son deneme sürümü gibi düşünün.Bunu rastgele bir şekilde bazı cihazlara yolluyorlar yani bir nevi kullanıcının denemesini isteyip gördükleri hataları geribildirmelerini istiyorlar. Mi6 kullananlar da bunu yazmıştı yani gelen güncelleme bir kaç saat sonra kayboldu görünmüyor diye. Sanırım asıl kararlı sürüm yayınlanınca tam olarak bütün cihazlara ulaşacak.

Üst Alt