- Adım
- Bilal
- Cihazım
- xiaomi mi 5s
- Konular
- 12
Alamadık daha yaOna benzer bişey quick card diyorlar ona pekte bir faydası yok bence
Alamadık daha yaOna benzer bişey quick card diyorlar ona pekte bir faydası yok bence
Bölge Çin yazıyor. ve sinirlerimi tepeme çıkarıyor. Bir türlü Türkiye olarak değiştiremedim. Değiştirsemde telefon her yeniden başladığında tekrardan Çin olarak değişmiş oluyor kendi kendineBeyler sizin bölgede çin mi yazıyor yoksa Türkiye mi ? Hangisinde durmalı ?
Hocam bunu indirip güncelleyebiliyor muyuz sıkıntı çıkmadanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Buyrun link beyler en miui forumda muhammetturk7 nick'li arkadaşımız linki paylaşmıştır
Aynı sorun bende de var hocam ne yaptıysam duzelmediBölge Çin yazıyor. ve sinirlerimi tepeme çıkarıyor. Bir türlü Türkiye olarak değiştiremedim. Değiştirsemde telefon her yeniden başladığında tekrardan Çin olarak değişmiş oluyor kendi kendine
Hocam benim pc falan yok indirip direk güncelleyici paketi seçip güncelleyebilir miyim global kararlıdan çıkmaz değil miEvet bende twrp olduğu için oradan kurcam ama guncelleyicidende kuruluyor öyle yazmışlar
Harun hocam aşağıda link paylaşmışlar onu indirip güncelleyebilir miyim bilgisayarsızestağfurullah sizde sağlıcakla kalın
MI 5s Miuipro 7.11.2