MIUI 11 Masik X ™ Rom 7.2 MIUI 10

• Konbuyu başlatan PURE
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 193K

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
'Cihazı Bul'u açık bıraktığınız için öyle bir durumla karşı karşıya kalmışsınız. Mobil Veri'niz varsa ilk seçenekten şifreyi giriniz ve cihaz açılacaktır.
WiFi kısmında sorun var, hemen geri atıyor. Ben mobil veri ile giriş yapmıştım.
Cihazı bulu kapattigimda cikmayacak o zaman? Bi de hangi sifreyi girecegim hocam play store sifremi falan denedim olmadi
edit: şu an cihazı bulu devre dışı bırakıp tekrar kurulum yaptım ama sonuç yine aynı. Bildiğim bütün şifreleri denedim açılmadı o ekranda kaldı cihaz.

Son düzenleme:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Cihazı bulu kapattigimda cikmayacak o zaman? Bi de hangi sifreyi girecegim hocam play store sifremi falan denedim olmadi
edit: şu an cihazı bulu devre dışı bırakıp tekrar kurulum yaptım ama sonuç yine aynı. Bildiğim bütün şifreleri denedim açılmadı o ekranda kaldı cihaz.
Ne şifresi istiyor anlamadım bende hiç sormadı
Daha önceden cihaza şifre koymuş olabilirmisiniz? Veya mi sifrenizi denedinizmi?

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87

Mi hesabı şifreniz hocam. Cihazı bulu kapattığınız zaman giriş yapması lazım. Mobil Veri'niz mevcutsa Mi hesabı şifrenizi tekrardan giriniz.

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Mi hesabı şifreniz hocam. Cihazı bulu kapattığınız zaman giriş yapması lazım. Mobil Veri'niz mevcutsa Mi hesabı şifrenizi tekrardan giriniz.
Valla mobil veri mevcut ve mi hesabı şifremi girdiğimde bağlantı hatası verdi. Kurulumda mobil veriyi açmadı bi beş dakika da bekledim açılır diye ama yine olmadı.

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Valla mobil veri mevcut ve mi hesabı şifremi girdiğimde bağlantı hatası verdi. Kurulumda mobil veriyi açmadı bi beş dakika da bekledim açılır diye ama yine olmadı.

Hocam çok garip ya, kendimde yaşadım bu durumu...
3 kere hata verdi, 4'de girebilmiştim... WiFi'a da bağlanmadan.
Önerebileceğim şey ise başka bir Rom yükleyip, cihazı açıp. Beni Bul'u kapatıp, öyle kurulum yapmanız...

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Hocam çok garip ya, kendimde yaşadım bu durumu...
3 kere hata verdi, 4'de girebilmiştim... WiFi'a da bağlanmadan.
Önerebileceğim şey ise başka bir Rom yükleyip, cihazı açıp. Beni Bul'u kapatıp, öyle kurulum yapmanız...
Tam da dediğiniz gibi yaptım. Ama sizin kadar şanslı değilim :)

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
merhaba , bir süre sonra status bar şekildeki gibi perdeli vaziyette duruyor. Tema değiştiriyorum düzeliyor sonra tekrar aynı duruma geçiyor. 1.2 sürümünde bu durumu yaşamıyordum. 1.5 sürümündeyim böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Çözüm önerisi olan var mı? Teşekkürler.
cihaz mi5s

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
merhaba , bir süre sonra status bar şekildeki gibi perdeli vaziyette duruyor. Tema değiştiriyorum düzeliyor sonra tekrar aynı duruma geçiyor. 1.2 sürümünde bu durumu yaşamıyordum. 1.5 sürümündeyim böyle bir durumla karşı karşıya kaldım. Çözüm önerisi olan var mı? Teşekkürler.
cihaz mi5s
Bende bu sorun yok ama bu sorunu yaşayan arkadşlar vardı forumda onlar size yardımcı olacaktır

MstfGcl

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Note 5 pro
Konular
12
cihaz mi5s
Hocam temadan olabilir mi?

HyrllhDgn

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hayrullah
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Meslek
Elek Elek Mühendis
Konular
1
Hocam temadan olabilir mi?
Romla gelen temalarda bu sıkinti var. İndirdiğim temalarda henüz rastlamadım. Açıkçası çok dert değil . Tek yaşayan ben miyim ve sebebi ne bunu öğrenmek için sormuştum. Teşekkürler.

Üst Alt