MIUI 11 Masik X ™ Rom 7.2 MIUI 10

• Konbuyu başlatan PURE
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 2K
  • Görüntüleme 193K

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Bu ses olayını birazcık açsanız hocam, bayrama kalmadan ya (:
Faydalansak bizde...
Hızlıca geçelim:) Romu kurmadan önce ses ile ilgili tum dosyaları sil-
Romu kurarken harman veya beats sec kurulumu tamamla -
Telefonda magisk yüklü ise şu modları yükle: Ainur sauron II ve Audio modification library- Dolby atmos aquaris x5 de yüklemeni tavsiye ederim magiskten.
Her bir modda telefonu yeniden başlatmalısın aksi taktirde işe yaramaz
Bu modlar sizi tatmin edecektir etmez ise arti olarak[ sony-music4Magisk ] kurabilirsin. ardından eko ve bass ayarlarını kulağına uygun olan ayarları yapıp keyfine bak (kulaklık ve ses) ayarlarından ve dolby atmostan

Not: harman kardon,beats audio, ainur sauron, Audio manifaction telefonda gözükmeyecektir ayarlatini vs aramanıza gerek yok sadece sistem ses dosyalarını değiştiriyor

Son düzenleme:

TR_PATRON

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Xin
Cihazım
Mi 5
Konular
9
Hocam harman kardon veya beats audio diye seçenek sunan bu rom, Android in tabiri caizse ses driver ı gibi bir şey. Örneğin miui stock rom da sesler tüm kirliliği ile yani tüm hz leri veriyor. Vesselam bu yazılımlar ise sesi daha anlaşılabilir daha tatlı ve tok bir hale getiriyor. Eğer müzik manyağı değilseniz çok kafa yormanıza gerek yok. Çünkü hem uğraş isteyen hem de sorunlar yüzüne çağrılarda kesintiler ve cihazda Donmalar yaşatan bir durum sizin canınızı çok sıkabilir. Keza ben hi fi dışında müzik dinleyemez oldum. Hi fi için pahalı bir kulaklık, uygulamalar için ücretler ve en can sıkıcı yanı müziğin boyutu. 1 müzik, 4-5 dakikalık 1 müzik ortalama 45-60 mb arasında.
Bu ses olayını birazcık açsanız hocam, bayrama kalmadan ya (:
Faydalansak bizde...

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Daha bir çok mod var fakat en iyi kalitedeki sesi bu modlarla alabilirsin
Mi5s için en iyisi bu Diğer modellerde denemedim ama eminim iyi olacaktır
[doublepost=1528044938,1528044861][/doublepost]Resim paylaşamıyorum ekran görüntüsü ekleyemedim

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Hızlıca geçelim:) Romu kurmadan önce ses ile ilgili tum dosyaları sil-
Romu kurarken harman veya beats sec kurulumu tamamla -
Telefonda magisk yüklü ise şu modları yükle: Ainur sauron II ve Audio modification library- Dolby atmos aquaris x5 de yüklemeni tavsiye ederim magiskten.
Her bir modda telefonu yeniden başlatmalısın aksi taktirde işe yaramaz
Bu modlar sizi tatmin edecektir etmez ise arti olarak[ sony-music4Magisk ] kurabilirsin. ardından eko ve bass ayarlarını kulağına uygun olan ayarları yapıp keyfine bak (kulaklık ve ses) ayarlarından ve dolby atmostan

Not: harman kardon,beats audio, ainur sauron, Audio manifaction telefonda gözükmeyecektir ayarlatini vs aramanıza gerek yok sadece sistem ses dosyalarını değiştiriyor

Söylediklerinizi harfiyen uyguladım hocam, çok teşekkür ederim. Ve gayet de güzel oldu (:
Son seste dinleyemiyorum müziği ♥

Hocam harman kardon veya beats audio diye seçenek sunan bu rom, Android in tabiri caizse ses driver ı gibi bir şey. Örneğin miui stock rom da sesler tüm kirliliği ile yani tüm hz leri veriyor. Vesselam bu yazılımlar ise sesi daha anlaşılabilir daha tatlı ve tok bir hale getiriyor. Eğer müzik manyağı değilseniz çok kafa yormanıza gerek yok. Çünkü hem uğraş isteyen hem de sorunlar yüzüne çağrılarda kesintiler ve cihazda Donmalar yaşatan bir durum sizin canınızı çok sıkabilir. Keza ben hi fi dışında müzik dinleyemez oldum. Hi fi için pahalı bir kulaklık, uygulamalar için ücretler ve en can sıkıcı yanı müziğin boyutu. 1 müzik, 4-5 dakikalık 1 müzik ortalama 45-60 mb arasında.

Bilgilendirme için çok teşekkür ederim (:

Daha bir çok mod var fakat en iyi kalitedeki sesi bu modlarla alabilirsin
Mi5s için en iyisi bu Diğer modellerde denemedim ama eminim iyi olacaktır
[doublepost=1528044938,1528044861][/doublepost]Resim paylaşamıyorum ekran görüntüsü ekleyemedim

Çok ama çok teşekkürler, cevap vermeniz bile yeterli oldu benim için (:

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
EVET bende Sennheiser ie 80 bass kulaklığı var onunla mükemmel ses alıyorum dediğin gibi ses seviyesi %70 te dinliyorum %100 çok fazla:)
Ayrıca modlar sadece muzik çalar için geçerli değil bazı programlarda pandora-spotify vs hepsinde kalite aynı
[doublepost=1528047200,1528047004][/doublepost]

Bu söylediğim modlarda sorun yaşamazsınız çakışma olan modlarda var ben onları yüklemenizi tevsiye etmedim Zaten yeyerli bunlar bende sony mp3 çalar var zira en kaliteli ses veren modeli ama şuan telefonum (mi5s) ondan iyi sese sahip abartısız ezer geçer:)

ridvanterzi13

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi5 prime
Konular
15
Hocam mi5 cihazıma 1.5 sürümünü kurdum fakat açıldıktan sonra şifre ekranı gibi birşey geldi. Artık rusça olduğu için o ekranı geçemedim siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı nasıl geçebilirim bunu? Telefon açılıyor tam dil seçecekken bir kilit simgesi ve altında rusça yazılar beliriyor. İki seçenekli bir menü çıkıyor. Üstteki seçeneğe tıkladığımda bir şifre ekranı geliyor. Alttaki seçenekte wifi kısmını anlayabildim ama o kilidi geçemediğim için herhangi bir kurulum yapamadım. Romu yüklemeden önce de veriyi biçimlendirerek kurulum yaptım

PURE

PORTAKAL
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra Çağlar
Cihazım
Mi 9T - DaVinci
Meslek
Tekniker
Konular
87
Hocam mi5 cihazıma 1.5 sürümünü kurdum fakat açıldıktan sonra şifre ekranı gibi birşey geldi. Artık rusça olduğu için o ekranı geçemedim siz böyle bir şeyle karşılaştınız mı nasıl geçebilirim bunu? Telefon açılıyor tam dil seçecekken bir kilit simgesi ve altında rusça yazılar beliriyor. İki seçenekli bir menü çıkıyor. Üstteki seçeneğe tıkladığımda bir şifre ekranı geliyor. Alttaki seçenekte wifi kısmını anlayabildim ama o kilidi geçemediğim için herhangi bir kurulum yapamadım. Romu yüklemeden önce de veriyi biçimlendirerek kurulum yaptım

'Cihazı Bul'u açık bıraktığınız için öyle bir durumla karşı karşıya kalmışsınız. Mobil Veri'niz varsa ilk seçenekten şifreyi giriniz ve cihaz açılacaktır.
WiFi kısmında sorun var, hemen geri atıyor. Ben mobil veri ile giriş yapmıştım.

AndTurk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Durmuş
Cihazım
Xiaomi mi5s
Konular
15
Bu şifre ekranı bende hiç gelmedi cihaz mi5s