- Adım
- cabir
- Cihazım
- s6 edge
- Konular
- 50
eyvallah eline sağlık hocam.Düzenledim hocam şimdi.
eyvallah eline sağlık hocam.Düzenledim hocam şimdi.
teşekkür ederım TWRP sürümümün and 10 destekleyıp desteklemedığıne nasıl bakabılırım eu beta da and 10 a geçiş yapmıştım aynı TWRP ileTWRP sürümü android 10 uyumlu ise geçebilirsiniz. Ben 9T için MiRoom'a format data yapmadan geçemedim. Siz her ihtimale karşı resim ve videolarınızı yedekleyin. TWRP data yedeği alsanız bile android 10a aktaramayabilirsiniz. Mibuluta yedekleyin. ben öyle yaptım
Daha öne geçiş yaptıysanız destekliyor demek kiteşekkür ederım TWRP sürümümün and 10 destekleyıp desteklemedığıne nasıl bakabılırım eu beta da and 10 a geçiş yapmıştım aynı TWRP ile
çok sağolunDaha öne geçiş yaptıysanız destekliyor demek ki
çok sağolun bakıyorumHocam and 10 uyumsuzluğu olabilir kullandığın sürümde. 1002 sürümü ile hatasız geçişler yapmıştım. Bana kalırsa ben hep format data ile geçiş yapıyordum romlar arası. Tavsiyem bu şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Recovery - Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-1002 Tek Tuş Yükleme Aracı
ilkertr Backup Failed. Cleaning Backup Folder. böyle bir hata veriyor. Muhtemel nedenler: 1- Bağlantı kablosunda hata olabilir. 2- OTG aparatında hata olabilir. Onları kontrol etmekte yarar var. Bunların dışında telefonu tamamen kapatarak yeniden açın ve yedeklemeyi tekrar deneyin.forum.miuiturkiye.net
TRWp. İmaj dosyasını alın. Twrp den güncel olanı yükleyin
Hocam TWRP tamamdır verdiğiniz link sürümüne yükselttım cihazım 9 se masik x 8 ide pc ye indirdim ..şimdi 4 wipe yaparakmı geçeyim format data gereklımı zaten masik 7.2 deyim ...ama tabı and 10 versıyonda gelmıs ..siz guncelledınızmı acabaHocam and 10 uyumsuzluğu olabilir kullandığın sürümde. 1002 sürümü ile hatasız geçişler yapmıştım. Bana kalırsa ben hep format data ile geçiş yapıyordum romlar arası. Tavsiyem bu şekilde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Recovery - Xiaomi Mi 9 SE - Twrp 3.3.1-1002 Tek Tuş Yükleme Aracı
ilkertr Backup Failed. Cleaning Backup Folder. böyle bir hata veriyor. Muhtemel nedenler: 1- Bağlantı kablosunda hata olabilir. 2- OTG aparatında hata olabilir. Onları kontrol etmekte yarar var. Bunların dışında telefonu tamamen kapatarak yeniden açın ve yedeklemeyi tekrar deneyin.forum.miuiturkiye.net
TRWp. İmaj dosyasını alın. Twrp den güncel olanı yükleyin
Ben format data ile geçiyorum.Hocam TWRP tamamdır verdiğiniz link sürümüne yükselttım cihazım 9 se masik x 8 ide pc ye indirdim ..şimdi 4 wipe yaparakmı geçeyim format data gereklımı zaten masik 7.2 deyim ...ama tabı and 10 versıyonda gelmıs ..siz guncelledınızmı acaba
her güncellemede format data yapacakmıyız elbette en temızı fakat malum sonrası kurulumlar falanBen format data ile geçiyorum.
Hocam ben internet olan yerde yükleme yaptığım için kendisi Google playdan geri yüklüyorher güncellemede format data yapacakmıyız elbette en temızı fakat malum sonrası kurulumlar falan