Rom Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Eu ile kıyas edilince herhalde masik diyorlar. Ama hangi yönleri ile masik daha iyi. Heralde şarj daha uzun gidiyor yanılmor isem. Daha stabil diyorlar masik
Masikin genelde artışı şarj çoğu zaman eu daha stabil özellikle gpsde

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
Masikin genelde artışı şarj çoğu zaman eu daha stabil özellikle gpsde
Özelleştirme çok ve ufak tefek farklar mesela masik de adamlar sesi arttırmış diğer romlarda ses az çıkıyor bunun için bile geçilir

Tati80

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
Özelleştirme çok ve ufak tefek farklar mesela masik de adamlar sesi arttırmış diğer romlarda ses az çıkıyor bunun için bile geçilir
ses derken ! Ahize görüşme sesimi yoksa Müzik + zil sesleri anlamındamı hocam

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Ben fazla olmasını hiç sevmedim özellikle telefon sesi çok rahatsız ediyor telefon çalınca video dinlerken felan

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
84
ses derken ! Ahize görüşme sesimi yoksa Müzik + zil sesleri anlamındamı hocam
Her anlamda hocam ahize hoparlör kulaklık ciddi artış var
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben fazla olmasını hiç sevmedim özellikle telefon sesi çok rahatsız ediyor telefon çalınca video dinlerken felan
Olması iyidir hocam kısık kullanabilirsin ama sesin az olduğu yerlerde fark yaratır

Aynen zaten ben de ikisini beğeniyorum ama sade olduğu için alışamadım masik de mesaj bildirim sesi ayrıca ayarlanıyor bildirim çubuğu da Bluetooth ve alarm simgesi gizleniyor

Tati80

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
Her anlamda hocam ahize hoparlör kulaklık ciddi artış var

Olması iyidir hocam kısık kullanabilirsin ama sesin az olduğu yerlerde fark yaratır

Aynen zaten ben de ikisini beğeniyorum ama sade olduğu için alışamadım masik de mesaj bildirim sesi ayrıca ayarlanıyor bildirim çubuğu da Bluetooth ve alarm simgesi gizleniyor
evet bende revos ve masik arasında geçiş yapıyorum :D

evet bende revos ve masik arasında geçiş yapıyorum :D
dünkü yeni güncellemeyle Revosa ayarlar OTA güncellemesi eklendi ,bir sonrakı guncellemeyi beklıycem ona göre Masike uğrayabılırım hocam :)

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Şimdi bu global rom da yerel yedek alıyorum misal 50 uygulama var ama 15.20 uygulama ancak yedeklkyor diğerlerine yedeklenemiyor uyarısı veriyor ama aynı cihaz aynı yedekleri masik ile alıyorum hepsini yedekliyor kesinlikle global romlar ile bu iş yürümez... Masik gerçekten candır. Misal selfi kamerasına avuç gösterip çekme özelliği koymuşlar masik de. Ağır çekim de falan hatalar var ama düzelir inş. Daha sayamadığım bir çok özelleştirme var Masik de kesinlikle tavsiye ederim. Gülü seven dikenine katlanır misali bir iki sorunu da görmezden gelmek gerek

Tati80

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hakan
Cihazım
Mi 9 se
Konular
0
Şimdi bu global rom da yerel yedek alıyorum misal 50 uygulama var ama 15.20 uygulama ancak yedeklkyor diğerlerine yedeklenemiyor uyarısı veriyor ama aynı cihaz aynı yedekleri masik ile alıyorum hepsini yedekliyor kesinlikle global romlar ile bu iş yürümez... Masik gerçekten candır. Misal selfi kamerasına avuç gösterip çekme özelliği koymuşlar masik de. Ağır çekim de falan hatalar var ama düzelir inş. Daha sayamadığım bir çok özelleştirme var Masik de kesinlikle tavsiye ederim. Gülü seven dikenine katlanır misali bir iki sorunu da görmezden gelmek gerek
Avuç içi öz çekim özelliği eu beta dada vardı hocam , gerı kalan dusuncenıze katılıyorum ..bide sizmiydınız yanlısım olmasın Masikte yazı tipi kurduktan sonra bı aksılıkler olmustu

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Avuç içi öz çekim özelliği eu beta dada vardı hocam , gerı kalan dusuncenıze katılıyorum ..bide sizmiydınız yanlısım olmasın Masikte yazı tipi kurduktan sonra bı aksılıkler olmustu
Evet hocam. Yazı tipi değişip yeniden başlattım sonra macera başladı. En son global yükledim bir süre dinlendireyim cihazı güncelleme gelince yine masike geçerim. Bekliyorum sabırla global ile yola devam edilmez gerçekten özellikle masikde ki özellikleri kullanınca arıyor insan globalde de

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt