Rom Masik X ™ 9.1 Rom MIUI 11 [Güncel]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Realizeyes

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ozan
Cihazım
Mi9 Se
Konular
7
Buldum buldum.. da konu güncellenmemiş zannımca.. nasıl revos la masik x arasında farklar var mı? Bu masik x 8 kurumca bir süre sonra chrome da takılma yaşıyorum nedense..
Güzel gayet. Performansı masikle gibi. Şarj olarak çok test edemedim herhangi bir bug veya sorun yok. Smart network kullanıyorsanız masikteki o revosta maalesef yok ama.

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Güzel gayet. Performansı masikle gibi. Şarj olarak çok test edemedim herhangi bir bug veya sorun yok. Smart network kullanıyorsanız masikteki o revosta maalesef yok ama.
Yok kullandığım bir özellik değil.. Teşekkür ederim ilginize...

serhatdaggec

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
serhat
Cihazım
mi 9se
Konular
10
Şuanda mi9se cihazımda miui11 miroom 9.11.7 kullanıyorum bazen imstagramda felan takılma yaşıyorum kamerada foto çektikten sonra sol attan fotoya girmeye çalışınca geri kameraya atıyor bu romda bu sıkıntılar var mı birde cihaz imei atıldı twrp magisk yüklü romu kurma sırasında silinme ihtimali var mı ?

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Şuanda mi9se cihazımda miui11 miroom 9.11.7 kullanıyorum bazen imstagramda felan takılma yaşıyorum kamerada foto çektikten sonra sol attan fotoya girmeye çalışınca geri kameraya atıyor bu romda bu sıkıntılar var mı birde cihaz imei atıldı twrp magisk yüklü romu kurma sırasında silinme ihtimali var mı ?
Kamera sorunu var çünkü bu sorun Android 10 ile alakalı. Instegram kullanmıyorum bu konu da bir şey diyemem. Ama imei konusun da şu telefon o kadar wipe gördü hatta telefonun kendi özelliği ile bile wipe yaptım imei sorunu hiç yaşamadım ama yaşayan varmıdır o da istisna... Biraz şans.

Omereymenesra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
Mi 9 se
Konular
2
Arkadaşlar bilgilendirme amaçlı ben ne format data nede dalvink cache nede başka bişey yaptım direk bunu kurdum twrp den USB otg ile yaptım sorunsuz kurulum yaptı ve açıldı sorun yok IMEI de gitmedi bu arada 5 dakikada kurdu 5dakikada ekran geldi şimdilik sorun yok :)

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
Arkadaşlar bilgilendirme amaçlı ben ne format data nede dalvink cache nede başka bişey yaptım direk bunu kurdum twrp den USB otg ile yaptım sorunsuz kurulum yaptı ve açıldı sorun yok IMEI de gitmedi bu arada 5 dakikada kurdu 5dakikada ekran geldi şimdilik sorun yok :)
yanlış kurulum bu yakında sorun var dersin

Omereymenesra

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
Mi 9 se
Konular
2
Ozaman temiz kurulum yaparım :) şuanda herhangi bi sıkıntı çıkmadı

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
arkadaşlar en son 8.2 yi belli bir süre kullandım sonra bir yazı fontu denedim daha önce kullandığım yeniden başlattım ve o andan itibaren sorun başladı. şimdi yeniden başlatıyorum ama cihaz sürekli kendini yeniden başlatıyor ve twrp ye atıyor... neyse şimdilik biraz global takılayım aslında masik çok güzel kişiselleştirme açısından... sorunu söylemek istedim belki yaşayan olmuştur bir cevabı vardır diye paylaşmak istedim.

ynsyns

Mi9 SE (grus)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus
Cihazım
Mi9 SE
Konular
98
arkadaşlar en son 8.2 yi belli bir süre kullandım sonra bir yazı fontu denedim daha önce kullandığım yeniden başlattım ve o andan itibaren sorun başladı. şimdi yeniden başlatıyorum ama cihaz sürekli kendini yeniden başlatıyor ve twrp ye atıyor... neyse şimdilik biraz global takılayım aslında masik çok güzel kişiselleştirme açısından... sorunu söylemek istedim belki yaşayan olmuştur bir cevabı vardır diye paylaşmak istedim.
Ben eu kurdum yeni masik çıksın tekrar dönerim eunun en kotu yani şarj masikten daha stabil ama işte..

ribac23

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
cabir
Cihazım
s6 edge
Konular
50
Ben eu kurdum yeni masik çıksın tekrar dönerim eunun en kotu yani şarj masikten daha stabil ama işte..
Eu ile kıyas edilince herhalde masik diyorlar. Ama hangi yönleri ile masik daha iyi. Heralde şarj daha uzun gidiyor yanılmor isem. Daha stabil diyorlar masik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt