Sanırım artık Çin'den başka base rom kalmadı. Globalde çok bug vesaire var diye hepsini Çin tabanlıya geçiriceklerRomu biliyorum hocam önceden global tabandi çin taban oldu sanırım? Varsa ekran görüntüleri atabilir misin romun
bugün hepsini indirdim ama kurmaya karar vermedim euda kaldımSanırım artık Çin'den başka base rom kalmadı. Globalde çok bug vesaire var diye hepsini Çin tabanlıya geçiricekler
Eu stabilin son sürümünden arkadaş 7 saat 45 dakika ekran süresi almış. Bayağı youtube izlemiş ama oyun yok .bugün hepsini indirdim ama kurmaya karar vermedim euda kaldım
Video izlemelerinde şarj gitmiyor zaten hiç ben Mi 9 Se cihazımla uçak moduna aliyim hatta 10 saat yakın ekran süresi alırım.Eu stabilin son sürümünden arkadaş 7 saat 45 dakika ekran süresi almış. Bayağı youtube izlemiş ama oyun yok .
betadayım ben ama şarj hiç memnun etmiyor. masik çok iyiydi o konudaEu stabilin son sürümünden arkadaş 7 saat 45 dakika ekran süresi almış. Bayağı youtube izlemiş ama oyun yok .
Masikin yapımcılarını ülkemize çağırıp bi yemek yedirtelim forumca . Yeni güncellemesi gelince ben de geçicem masike.betadayım ben ama şarj hiç memnun etmiyor. masik çok iyiydi o konuda
tek kişi zaten rusyada yaşıyor genç biri. bu arada tatilde belki buralardadırMasikin yapımcılarını ülkemize çağırıp bi yemek yedirtelim forumca . Yeni güncellemesi gelince ben de geçicem masike.
Rusyada hayranı olduğu kadar bu forumda da vardır haberi var mı acaba kendisinin merak ediyorum.tek kişi zaten rusyada yaşıyor genç biri. bu arada tatilde belki buralardadır
rusyadan daha çok hindistanda var biliyor baya sevildiğini yaRusyada hayranı olduğu kadar bu forumda da vardır haberi var mı acaba kendisinin merak ediyorum.