Hocam siz kullnıyor musunuz romu , kullanıyorsanız memnun musunuz?Telegram da güncel, buradakilerde telegramdan alınma
telegram linkini paylaşır mısın?Telegram da güncel, buradakilerde telegramdan alınma
Xiaomi.EU beta son sürümden, 3 wipe yaparak geçtim, şimdilik hiç sorun yok. (Mİ 9T Pro)
Geçişler çok daha güzel ve pürüzsüz geldi bana ama simgeleri değiştirsem de değişmiyor anlamadımMİ 9T Pro EU beta Kullanıyorum, sizce geçmeye değer mi?
Ekran parlaklığına bildirim panelinden ulaşıyorum.Arama sırasında ekran parlaklığı seçeneği ve çağrı pencere tipi tam ekranda seçeneği varmı acaba?
Aradım ama bulamadım hocam, sanırım yok.telefon ayarlarında gelişmiş ayarlarda çağrı pencere tipi varmı
yani ana ekrandayken gelen çağrı tam ekranda olması yukarıdan küçük pencere çıkmaması
hocam 3 wipe hangileri oluyor ? bide 3 wipe olunca programlar silinmiyor mu ? ben temiz kurulum ile yapıyorum tüm programalrı yedekten yüklüyorum 14 programın yedekten gelince çalışmıyor bide onları silip tekrar yüklüyorum. bide bildirimde sorun yaşıyor musunuz. ben pek deneyemedim ama bir programda bildiim gelmedi test edince.Xiaomi.EU beta son sürümden, 3 wipe yaparak geçtim, şimdilik hiç sorun yok. (Mİ 9T Pro)