Masik X CandırŞuanda yükledim kullanıyorum hocam. Anladığım kadarıyla ve oguz494 hocamın da söylediği gibi bu romdaki amaç stabilite sanırım. MIUI 12'nin stabil yönlerini alıp MIUI 11 ile harmanlanmış gibi geldi. Son zamanlarda EU Beta ve Mi Room kullandım. Konuşmak için erken ancak şuanki deneyimim sanki beta sürüm veya custom rom gibi bir hava yok. Ben stabilim der gibi sistem ilerleyen günlerde pil hakkında yorum yapar, hata görürsem bildiririm. Eu Beta veya Mi Room kullanan arkadaşlara önerebilirim. Yüklemede falan herhangi bir sorun yok. Ben format data yaparak geçtim bilginiz olsun
Hocam miui 12 lerin pil performansı cidden kötüydü. Bu roma bakıyorum da harika..Masik X Candır
Stabilite olarak iyi ama hatalar mevcut örneğin kontrol merkezi hatalıMi 8 için test eden oldu mu arkadaşlar nasıl durum ?
Teşekkür ettim. Mi 9 mu kullanıyorsunuz siz de ? memnun musunuz şarj süresi performanstanLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Teşekkür ettim. Mi 9 mu kullanıyorsunuz siz de ? memnun musunuz şarj süresi performanstan
Tam temizlik yapıp revos'a geçtim şimdi mssik çıktı kendimi tutamıyorum ama masik'te çok geç update veriyor en azından ayda bir falan yapsaMi 8 SE cihazıma dün kurdum. Performans olarak ön numara. Batarya test etme şansım olmadı henüz ama mi rooma göre daha yavaş bitiyor şarj
Masikin geliştiricisi keyfine göre çıkarıyor güncellemeyi. Ama şunu da söyleyeyim çıkardığı romlar stabil olarak çok sağlam. Bilmiyorum hangi cihaza ne kadar süre güncelleme çıkarır ama yaptığı iş sağlam onu biliyorumTam temizlik yapıp revos'a geçtim şimdi mssik çıktı kendimi tutamıyorum ama masik'te çok geç update veriyor en azından ayda bir falan yapsa