MIUI 12 Masik X 16.1 [MIUI 12] Rom İndirme Bağlantıları

bahadirxdzgn01

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bahadır
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
38
Ben uzun süre mi room kullandım ve şimdi buna geçtim. Yükleyebilirsiniz hocam memnun kalırsınız
Evet hocam memnun kaldım bende. Sizin kullandığınız modül vs varsa önerebilir misiniz? Pil süresi için falan ben sadece universal gms doze kullanıyorum. Başka öneriniz varsa güzel olur.

sonflcyus

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdal Guclu
Cihazım
MI9
Konular
2
Mi 9 bağlantıları kaldırılmış sanırım.

MI 9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

midnight

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Talha
Cihazım
K20 Pro
Konular
51
Rom çok akıcı fakat uygulama simgelerinin farklı olması ve kilit sesinin farklı olması hoşuma gitmedi. Bunları düzeltmenin bir yolu varmıdır?

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
Rom çok akıcı fakat uygulama simgelerinin farklı olması ve kilit sesinin farklı olması hoşuma gitmedi. Bunları düzeltmenin bir yolu varmıdır?
uygulama simgelerini thema mağazasından değiştirebilirsiniz, kilit sesini değiştirmen için ise rootlayıp root explorer tarzı bir dosya yöneticisiyle kök dizinde bulunan sistem ses dosyalarından lock / unlock seslerini istediğin bir kilit sesiyle isimleri ve dosya uzantıları aynı olacak şekilde değiştirebilirsiniz hocam

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3
mi 8 se de kullanan var mı? herhangi bi hata kasma mevcut mu miroom stabilden gecicem
1 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok. Sadece çok nadir zamanlarda çok fazla uygulamayı aynı anda çalıştırdığımda arayüz kilitleniyor. Onun çözümü de bir sonraki versiyonda system launcher uygulamasının güncellemesi olacaktır. Ama genel itibariyle sıkıntısiz. Gereksiz uygulamaları yok zaten mi room ve eu betaya göre daha hafif bir rom.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ben biraz kullandım mi 10 pro dan mı ne port edilmiş rom ama çok güzeldi 2 saat kadar kullanıp miui cc kurdum
Miui cc nasıl hocam? Beta mi stabil mi kurdunuz?

HüseyinErkam

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hüseyinerkam
Cihazım
Xiaomi Mi 8 Se
Konular
10
1 haftadır kullanıyorum. Herhangi bir sorun yok. Sadece çok nadir zamanlarda çok fazla uygulamayı aynı anda çalıştırdığımda arayüz kilitleniyor. Onun çözümü de bir sonraki versiyonda system launcher uygulamasının güncellemesi olacaktır. Ama genel itibariyle sıkıntısiz. Gereksiz uygulamaları yok zaten mi room ve eu betaya göre daha hafif bir rom.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miui cc nasıl hocam? Beta mi stabil mi kurdunuz?
ben beta olanı kurdum hatta bugün update gelmiş onu da kuracağım gayet güzel rom hiçbir sıkıntı görmedim bildirim alanı da hoşuma gitti batarya performansı da revos la aynı %100 den sıfıra 6 saat 40 dakika kadar alıyordum bunda da hemen hemen aynı

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3
ben beta olanı kurdum hatta bugün update gelmiş onu da kuracağım gayet güzel rom hiçbir sıkıntı görmedim bildirim alanı da hoşuma gitti batarya performansı da revos la aynı %100 den sıfıra 6 saat 40 dakika kadar alıyordum bunda da hemen hemen aynı
Bende kurmak istiyorum ama format data yapmamam lazım çünkü şu anda bulunduğum yerde bilgisayar ve usb bellek yok maalesef. Telefonda önemli dosyalarım var. Format data yapmadan kursam sadece dört wipe ile sorun çıkar mı. Bu masik romdayim

Üst Alt