- Adım
- Dogan
- Cihazım
- Xiaomi Mi 6
- Meslek
- Kamu
- Konular
- 48
Bu romu her kurduğunda farklı bildirim sesleri geliyor ancak ayarlarda normal görünüyor sizde de böylemi
Teşekkürler hocam bilgilendirmeniz için şu anda gördüğünüz bir hata,bug vs. yok anladığım kadarıyla ben de boş bir vaktimde hemen yükleyeceğim romuŞuanda yükledim kullanıyorum hocam. Anladığım kadarıyla ve oguz494 hocamın da söylediği gibi bu romdaki amaç stabilite sanırım. MIUI 12'nin stabil yönlerini alıp MIUI 11 ile harmanlanmış gibi geldi. Son zamanlarda EU Beta ve Mi Room kullandım. Konuşmak için erken ancak şuanki deneyimim sanki beta sürüm veya custom rom gibi bir hava yok. Ben stabilim der gibi sistem ilerleyen günlerde pil hakkında yorum yapar, hata görürsem bildiririm. Eu Beta veya Mi Room kullanan arkadaşlara önerebilirim. Yüklemede falan herhangi bir sorun yok. Ben format data yaparak geçtim bilginiz olsun
Estağfurullah. MIUI 10da masik mi8 içinde harikaydı ancak MIUI 11 pas geçilmiş gibi oldu ancak MIUI 12 güncellemesi vermeleri beni çok şaşırttı. Akşam üzeri yüklemeyi düşünüyorum.Şuanda yükledim kullanıyorum hocam. Anladığım kadarıyla ve oguz494 hocamın da söylediği gibi bu romdaki amaç stabilite sanırım. MIUI 12'nin stabil yönlerini alıp MIUI 11 ile harmanlanmış gibi geldi. Son zamanlarda EU Beta ve Mi Room kullandım. Konuşmak için erken ancak şuanki deneyimim sanki beta sürüm veya custom rom gibi bir hava yok. Ben stabilim der gibi sistem ilerleyen günlerde pil hakkında yorum yapar, hata görürsem bildiririm. Eu Beta veya Mi Room kullanan arkadaşlara önerebilirim. Yüklemede falan herhangi bir sorun yok. Ben format data yaparak geçtim bilginiz olsun
Aynen hocam birkaç saat için konuşabilirim bir sorun görmedimTeşekkürler hocam bilgilendirmeniz için şu anda gördüğünüz bir hata,bug vs. yok anladığım kadarıyla ben de boş bir vaktimde hemen yükleyeceğim romu
Ekstra bir özellik varmı bu romda acaba bilgi verir misiniz?Şuanda yükledim kullanıyorum hocam. Anladığım kadarıyla ve oguz494 hocamın da söylediği gibi bu romdaki amaç stabilite sanırım. MIUI 12'nin stabil yönlerini alıp MIUI 11 ile harmanlanmış gibi geldi. Son zamanlarda EU Beta ve Mi Room kullandım. Konuşmak için erken ancak şuanki deneyimim sanki beta sürüm veya custom rom gibi bir hava yok. Ben stabilim der gibi sistem ilerleyen günlerde pil hakkında yorum yapar, hata görürsem bildiririm. Eu Beta veya Mi Room kullanan arkadaşlara önerebilirim. Yüklemede falan herhangi bir sorun yok. Ben format data yaparak geçtim bilginiz olsun
mi 9 linkleri ölü, var mı elinde olan ?