Soru Malum yol imei hk.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Benım babamda polıs bu cıhazların cogu ıraktan geliyor..

sese61

Security
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selçuk
Cihazım
Mi 9
Meslek
Güvenlik
Konular
18
Benım babamda polıs bu cıhazların cogu ıraktan geliyor..
Benim babamda Genel kurmay Cumhurbaşkanı bu cihazlar Papua Yeni Gine den geliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İslam dinine tabi olanlar icin diyorum İmei atma işleminin günah, yanlış, vergi kaçırma vsvs oldugu durumunu tartışmaya gerek yok. Zaten öyle degerli arkadaşlarım. Allah affetsin ben de öyle kullanıyorum.

melih97

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
Redmi note 8
Konular
85
Hocam mecbur çünkü normal yolla almaya kalksak aşırı gereksiz pahalı çok kâr ekliyorlar ve bu bizim için uygun değil ülkenin durumu belli para kolay kazanılmıyor maalesef böyle düşünmek lazım

cptLevi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mix mi 2
Konular
19
Hiç birimiz de demiyoruz ki bu işlem kul hakkıdır bu işin günahı vardır devletten vergi kaçırmanın hesabını yarın bir gün ahirette nasıl veririz bunları hiç konuşmuyoruz maşallahımız var maşallahımız.
Kul hakkından başlayıp devlet vergisine nasıl bağladınız anlamadım. Ayrıca madem bunun kul hakkı olduğunu düşünüyorsunuz, normal ederi 1600 lira olan bı ürünü 3000 lira civarina halka itelemeye çalışanlara bu şekilde isyan edip tepkinizi koyarsanız daha sağlıklı olur. Teknoloji çağında bu konuda şikayet edip karanlık çağda yaşamayı kabul görmek trajikomik. Niyetiniz iyi olsa da ki sanmıyorum kimseye kul hakkı yiyorsunuz maşallah deme hakkınız olduğunu düşünmüyorum.İster yapıcı eleştiri algılayın ister ofansif bı yorum

AhmetKalender

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ahmet
Cihazım
Redmi not 8 pro
Meslek
İşçi
Konular
0
Imei yazılmış veya atılmış ona direkt malum yol dedim o yüzden çünkü yasa dışı şeyler.

Eğer cihazda orjinal sürüm miui varsa ( eurom şu bu vs. vs. değil ) ayarlardan sıfırlarsanız imei kesin siliniyor denendi onaylandı. TWRP üzerinden wipe yaparsanız imei silinmiyor ama herkes bilmiyor bilmek zorunda da değil. Veya, gene orjinal miui'da kaldınız diyelim, cihazda sistem güncellemelerini kapatmadınız vs default olarak wifi üstünden indirip otomatik günceller, hatta indirildi reset atarsanız kurulacak vs. vs. diye de uyarır. Reset atarsanız eğer cihaz gene imei atılmış ise fastbootta kalıyor. Sıfırdan rom atılacak imei işlemleri de yeniden yapılacak. Bunlar ufak tefek şeyler ama sıradan kullanıcı vs bilemez, tecrübe edecek ya da bu konuda birileri uyaracak ki bilgisi olsun.

Ama eğer orjinal imei ise zaten o konuda sorun yok. İster güncelle ister sıfırla ne yaparsan yap silinmez. Birde tabi şuan için model bazlı kısıtlamalar var. Her cihaza çift sim vs ise 2 tane sim'e imei olmuyor sim 2'e falan oluyor e haliyle sim 1 boş durması lazım, hat takılsa bile çekmiyor çünkü imei bilgisi yok.
Merhaba hayırlı akşamlar not8 pro 6/128 kayıtsız cihaz aldım şimdi sim 2 de hat takılı süresi dolunca sim 1 kullanıp oda kapanınca kayıt yaptırmak hafıza kartı kullanmak istiyorum. Bu kayıt işini neden sim2 ye yapıyorlar ve dediğiniz sıradan kullanıcı arasındayım bilgiye ihtiyacım var deneme yanılma yaparak teli brick etmekten korkuyorum şuan bl kilidini açtım kullanıyorum sadece. yardımcı olurmusunuz rica etsem

orcun

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
orcun
Cihazım
mi 9t
Konular
2
Merhaba hayırlı akşamlar not8 pro 6/128 kayıtsız cihaz aldım şimdi sim 2 de hat takılı süresi dolunca sim 1 kullanıp oda kapanınca kayıt yaptırmak hafıza kartı kullanmak istiyorum. Bu kayıt işini neden sim2 ye yapıyorlar ve dediğiniz sıradan kullanıcı arasındayım bilgiye ihtiyacım var deneme yanılma yaparak teli brick etmekten korkuyorum şuan bl kilidini açtım kullanıyorum sadece. yardımcı olurmusunuz rica etsem
Size de hayırlı akşamlar. Note 8 pro'da 2 sim aktif + birde micro sd kart olmuyor diye biliyorum. Yani sim 2 slotuna sd kart takınca sadece sim 1 slotundan sim kart okuyor. Note 8 pro hakkında bilgim yok ama sadece sim 2'e imei repair yapılıyorsa o zaman mecbur micro sd kart takamayacaksınız. Veya bilmiyorum o vakte kadar belki 2 tane sim imei repair çıkar bilemiyorum ama bl kilidiniz açık olsun, o şart çünkü bu sefer hatlar kapanır bl açık kalmaz falan edl yöntemiyle arka kapak açılıp uğraştırır vs. onlara hiç girmeyin.

Occaut

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9t pro
Meslek
Tekstil
Konular
11
sitede bir mod arkadaş vardı sanırım adı Ottoman ,

qcn yedeği alırken karşılaştığım bir hata dolayısıyla başlık açmıştım başlığını uçurdu..dedi ki IMEI atma hakkında yazmak yasak
sonrasında 2. başlığı açtım , eğer bir daha qcn ile ilgili başlık açarsan sözlükten uzaklastiririm dedi

sanırım işti Ottoman olması lazım ...

kendisini bu başlığa davet ediyorum

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
sitede bir mod arkadaş vardı sanırım adı Ottoman ,

qcn yedeği alırken karşılaştığım bir hata dolayısıyla başlık açmıştım başlığını uçurdu..dedi ki IMEI atma hakkında yazmak yasak
sonrasında 2. başlığı açtım , eğer bir daha qcn ile ilgili başlık açarsan sözlükten uzaklastiririm dedi

sanırım işti Ottoman olması lazım ...

kendisini bu başlığa davet ediyorum
Bu başlık ve içerikti hocam;

Bu İlk konunuz;

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba ..

İnternette kaynak bulamadığım bir konu hakkında yardımınız lazim...

9t pro , EEA 10.3.4.0 global kararlı rom kullanıyorum...

IMEI işlemine başlayacağım .

Bu da yukarıda konuyu kapattıktan sonra ki konunuz;

Arkadaşlar elimde 9t pro cihazı var ...

Global EEA rom yüklü.

Olur da , bir gün telefona rom yüklerken bozarım ya da telefonun başına bir iş gelir diye efs ve qcn yedeklerini almak istiyorum ...

Yorum sizin. Ayrıca yazmış olduğunuz mesaj konu dışı ve konu amacının dışına çıkmış. Gözümüzden kaçmış hatırlattığınız iyi oldu teşekkürler ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt