Benim babamda Genel kurmay Cumhurbaşkanı bu cihazlar Papua Yeni Gine den geliyor.Benım babamda polıs bu cıhazların cogu ıraktan geliyor..
Kul hakkından başlayıp devlet vergisine nasıl bağladınız anlamadım. Ayrıca madem bunun kul hakkı olduğunu düşünüyorsunuz, normal ederi 1600 lira olan bı ürünü 3000 lira civarina halka itelemeye çalışanlara bu şekilde isyan edip tepkinizi koyarsanız daha sağlıklı olur. Teknoloji çağında bu konuda şikayet edip karanlık çağda yaşamayı kabul görmek trajikomik. Niyetiniz iyi olsa da ki sanmıyorum kimseye kul hakkı yiyorsunuz maşallah deme hakkınız olduğunu düşünmüyorum.İster yapıcı eleştiri algılayın ister ofansif bı yorumHiç birimiz de demiyoruz ki bu işlem kul hakkıdır bu işin günahı vardır devletten vergi kaçırmanın hesabını yarın bir gün ahirette nasıl veririz bunları hiç konuşmuyoruz maşallahımız var maşallahımız.
Siz orijinal IMEI bizi kayıt ettirdiniz mi hocam?telegramda bir grup var 50 tl ye yapıyor sen sadece imeisini veriyorsun
bende 4 tane yurtdfışı cihazı var hepsi kayıtsızSiz orijinal IMEI bizi kayıt ettirdiniz mi hocam?
Merhaba hayırlı akşamlar not8 pro 6/128 kayıtsız cihaz aldım şimdi sim 2 de hat takılı süresi dolunca sim 1 kullanıp oda kapanınca kayıt yaptırmak hafıza kartı kullanmak istiyorum. Bu kayıt işini neden sim2 ye yapıyorlar ve dediğiniz sıradan kullanıcı arasındayım bilgiye ihtiyacım var deneme yanılma yaparak teli brick etmekten korkuyorum şuan bl kilidini açtım kullanıyorum sadece. yardımcı olurmusunuz rica etsemImei yazılmış veya atılmış ona direkt malum yol dedim o yüzden çünkü yasa dışı şeyler.
Eğer cihazda orjinal sürüm miui varsa ( eurom şu bu vs. vs. değil ) ayarlardan sıfırlarsanız imei kesin siliniyor denendi onaylandı. TWRP üzerinden wipe yaparsanız imei silinmiyor ama herkes bilmiyor bilmek zorunda da değil. Veya, gene orjinal miui'da kaldınız diyelim, cihazda sistem güncellemelerini kapatmadınız vs default olarak wifi üstünden indirip otomatik günceller, hatta indirildi reset atarsanız kurulacak vs. vs. diye de uyarır. Reset atarsanız eğer cihaz gene imei atılmış ise fastbootta kalıyor. Sıfırdan rom atılacak imei işlemleri de yeniden yapılacak. Bunlar ufak tefek şeyler ama sıradan kullanıcı vs bilemez, tecrübe edecek ya da bu konuda birileri uyaracak ki bilgisi olsun.
Ama eğer orjinal imei ise zaten o konuda sorun yok. İster güncelle ister sıfırla ne yaparsan yap silinmez. Birde tabi şuan için model bazlı kısıtlamalar var. Her cihaza çift sim vs ise 2 tane sim'e imei olmuyor sim 2'e falan oluyor e haliyle sim 1 boş durması lazım, hat takılsa bile çekmiyor çünkü imei bilgisi yok.
Size de hayırlı akşamlar. Note 8 pro'da 2 sim aktif + birde micro sd kart olmuyor diye biliyorum. Yani sim 2 slotuna sd kart takınca sadece sim 1 slotundan sim kart okuyor. Note 8 pro hakkında bilgim yok ama sadece sim 2'e imei repair yapılıyorsa o zaman mecbur micro sd kart takamayacaksınız. Veya bilmiyorum o vakte kadar belki 2 tane sim imei repair çıkar bilemiyorum ama bl kilidiniz açık olsun, o şart çünkü bu sefer hatlar kapanır bl açık kalmaz falan edl yöntemiyle arka kapak açılıp uğraştırır vs. onlara hiç girmeyin.Merhaba hayırlı akşamlar not8 pro 6/128 kayıtsız cihaz aldım şimdi sim 2 de hat takılı süresi dolunca sim 1 kullanıp oda kapanınca kayıt yaptırmak hafıza kartı kullanmak istiyorum. Bu kayıt işini neden sim2 ye yapıyorlar ve dediğiniz sıradan kullanıcı arasındayım bilgiye ihtiyacım var deneme yanılma yaparak teli brick etmekten korkuyorum şuan bl kilidini açtım kullanıyorum sadece. yardımcı olurmusunuz rica etsem
Bu başlık ve içerikti hocam;sitede bir mod arkadaş vardı sanırım adı Ottoman ,
qcn yedeği alırken karşılaştığım bir hata dolayısıyla başlık açmıştım başlığını uçurdu..dedi ki IMEI atma hakkında yazmak yasak
sonrasında 2. başlığı açtım , eğer bir daha qcn ile ilgili başlık açarsan sözlükten uzaklastiririm dedi
sanırım işti Ottoman olması lazım ...
kendisini bu başlığa davet ediyorum