- Adım
- deniz duman
- Cihazım
- mi5s plus
- Konular
- 8
işte beklediğim soru,tabikide magiks sebebi modüleri ve gizlene bilme özlelliği safety net bozmaması herkeze tavsiyemdir
Hocam, bir daha ki görüşmemizde bana Magisk'i biraz daha detaylı anlatıp, öğretirseniz çok memnun olurum....tabiki pide ve limonata eşliğinde....
Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk
[doublepost=1510058053,1510057862][/doublepost]
Buyurun
Rehber - Magisk ile Root nasıl yapılır?
Skorpi üstadımızın konusu mevcut. Kendisine teşekkürlerimi sunarım.
Rehber - Magisk ile Root nasıl yapılır?
Üstadım siz isteyin kaynak kodlarından build etmeye kadar anlatıyım
Magisk cihaz seçmez hocam. 14.0 stabil versuyonu flashlayın.Çok teşekkürler hocam hemen bakıyorum. Bu arada Miui 9 Beta ile tavsiye ettiğiniz Magisk versiyonu varmı?
Sağolun hocam inceliyorum. Bu arada Miui 9 Beta da tavsiye ettiğiniz Magisk Versiyonu var mı?
Rica ederim...Kendisi zaten en son versiyonu indirecekÇok teşekkürler hocam hemen bakıyorum. Bu arada Miui 9 Beta ile tavsiye ettiğiniz Magisk versiyonu varmı?
Sağolun hocam inceliyorum. Bu arada Miui 9 Beta da tavsiye ettiğiniz Magisk Versiyonu var mı?
Magisk cihaz seçmez hocam. 14.0 stabil versuyonu flashlayın.
Redmi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Rica ederim...Kendisi zaten en son versiyonu indirecek
Peki hocam modüllerin arasında durum çubuğuyla ilgili bir ayar var mı, yani saati ortaya getirebilme şansımız var mı?Magisk kullanıyorum ve kesinlikle öneririm. Safetynet i bozmuyor, root gizleme özelliği bulunuyor, kendi modülleri var, sistemsiz olarak her şeyi yapabiliyorsunuz ve en önemlisi herhangi bir sorunda sistemsiz olduğundan dolayı uninstaller ile magisk i veya modülü kaldırıp yolunuza devam ediyorsunuz
Malesef görmedim benPeki hocam modüllerin arasında durum çubuğuyla ilgili bir ayar var mı, yani saati ortaya getirebilme şansımız var mı?
google play de miui center clock uygulaması var kullanabilirsinizPeki hocam modüllerin arasında durum çubuğuyla ilgili bir ayar var mı, yani saati ortaya getirebilme şansımız var mı?