Kulaklık bende olmadığı için yeni makro oluşturup Tetiklemeye Bağlantı-Bluetooh Durumu-Cihaz Bağlandığında seçeneğinden kulaklığı seçin sonra Eylemler kısmından Ses-Ses Hacmini Değiştir-Bildirim olanı 100 yaparsanız cihaz her bağlandığında Mesaj okuma sesleri 100 olacaktır.
Bende okuma kısmında bir problem yok bazen romdan roma bile fark ediyor çalışması. İzinlerin verildiğinden emin olun. Mesajlar üst üste geliyorsa o da problem yaratıyor olabilir.
Tetikleme kısmını düzenlemeyi deneyin. Bu makro bende 1 yılı aşkın yada 1 yıla yakın süredir sorunsuz çalışmakta.Sevgili kardeşim, bugün de kulaklığı seçip bağlantı yaptım ama maalesef arama bilgisi gelmiyor! Acaba yanlış bir şey mi var? Sadece Sms ile WhatsApp mesajlarını okuyor.
Teşekkürler hocamHocam dün forum bakımda iken sıkıntıdan programla uğraştım biraz. Gerçekten her şey düşünülmüş. İsterseniz her şeyi yapabiliyorsunuz. Konu için teşekkürler
Tetikleme kısmını düzenlemeyi deneyin. Bu makro bende 1 yılı aşkın yada 1 yıla yakın süredir sorunsuz çalışmakta.
Hocam rabbim yardımcınız olsun inşallah derdi veren Allah'tır dermanıda verir forum tarafından tarafımca en kötü günümüzde yanınızda olmaktan gurur duyarım bir isteğiniz olursa buradayımMerhaba arkadaşlar, kısa geçmeye çalışacağım. Geçirdiğim bir kaza sonucu ağır engelli olarak, sadece bir elimin %15 ini kullanabiliyorum. Bu nedenle ellerimi kullanamadığım için Akülü sandalyem ile dışarı çıktığım zaman telefon çaldığında, kulaklığa kimin aradığının bilgisi gelmesi aşağıda yazdığım ekstra özellikler benim için çok önemli.
Yaklaşık 3 yıl Plantronic voyager legend kulaklık kullandım, bu kulaklıkta gelen aramayı ses kontrolü ile cevaplama, istemediğin çağrıyı ses komutu ile reddetme ve arayan kişinin adını söylemesi gibi önemli özellikleri vardı lakin artık kulaklığım bozulduğu için ve bu kulaklık 530 TL gibi yüksek bir fiyatlı kulaklık olduğu için tekrar satın alma şansım olmadı!
Şimdi Basit bir Bluetooth kulaklık aldım, ama maalesef bu özellikleri arıyorum! Macrodroid isimli bir program ile en azından kulaklığa kimin aradığının bilgisi gelmesi mümkün olduğunu duydum. Hatta hazır şablon ile gelen SMS i kulaklıktan duyabiliyorum ama maalesef kimin aradığı bilgisinin gelmesi ayarını yapamadım!
Sevgili arkadaşlar, mümkünse bu konu hakkında yardımcı olmanızı rica ediyorum. Şimdiden teşekkür eder, iyi çalışmalar dilerim..