Rom Lineage os mi6 Official

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Format data yapin yuklemeden sonra
[doublepost=1525552624,1525552591][/doublepost]
Format data yapin, gonderideki adimlari dogru uygulayin

Magisk'i ilk kurulumda yüklediğim için sıkıntı oldu sanırım. Magisk'i romdan sonra yükleyince düzeldi.

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

thefatality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Merhabalar, cihazım Mi6.
lineageos u blankaf Unofficial döneminden beri kullanıyorum. Ama official sürüme geçtikten sonra Viper 4android fxi calistiramamaya başladım. Busybox kuruyorum olmuyor,aptx library yüklüyorum magisk ten olmuyor, selinux u disable ediyorum olmuyor. Viper dışında hiçbir problémim yok. Harika ötesi bir rom, 212k antutu almıştım, 7 saat ekran süresi ayrıca yoğun kullanımla beraber. Kesinlikle tavsiye ederim ama bana bu konuda lütfen yardım edin.

Son düzenleme:

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Merhabalar, cihazım Mi6.
lineageos u blankaf Unofficial döneminden beri kullanıyorum. Ama official sürüme geçtikten sonra Viper 4android fxi calistiramamaya başladım. Busybox kuruyorum olmuyor,aptx library yüklüyorum magisk ten olmuyor, selinux u disable ediyorum olmuyor. Viper dışında hiçbir problémim yok. Harika ötesi bir rom, 212k antutu almıştım, 7 saat ekran süresi ayrıca yoğun kullanımla beraber. Kesinlikle tavsiye ederim ama bana bu konuda lütfen yardım edin.
Viper4Android çok yaratıyor mu?

thefatality

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Mücahit
Cihazım
Xiaomi Mi6
Konular
1
Çok fark yaratıyor mu diye soracaktım, klavyenin azizliğine uğradım.

Haha evet, Viper ile bass ve ses yüksekliğini çok şiddetli derecede değiştirebiliyorsun. Ayrıca diğer uygulamalarda da olan bir ekolayzir a sahip. Eskiden roottan sonra keyfine deniyordum şimdi vazgecilmezlerimden oldu, rootlu kullanıyor iseniz kesinlikle tavsiye ederim.

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Haha evet, Viper ile bass ve ses yüksekliğini çok şiddetli derecede değiştirebiliyorsun. Ayrıca diğer uygulamalarda da olan bir ekolayzir a sahip. Eskiden roottan sonra keyfine deniyordum şimdi vazgecilmezlerimden oldu, rootlu kullanıyor iseniz kesinlikle tavsiye ederim.
Android içinde gelen ekolayzır ile de bunlar yapılabiliyor. Viper daha çok ses yükseltmek için kullanılıyordu diye hatırlıyorum ben.

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Bootloader kilidini açmak için bugün başvurdum, kabul edildi, uygulamayı indirip denedim. Şöyle bir hata veriyor. Sanırım 72 saat beklemem gerekecek. Her şey de Çince arkadaş bir şey anlayamıyoruz ki!
Hocam şu ekran resmini kaldırıp ismini değiştirirsen seviniriz.forum kurallarına fazlaca aykırı

achfighter

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Batuhan
Cihazım
Mi 6, Mi A3
Konular
7
Hocam şu ekran resmini kaldırıp ismini değiştirirsen seviniriz.forum kurallarına fazlaca aykırı
Mesaj değiştirme yetkim yok sanırım.

Üst Alt