CalisiyorBen 28.03 tarihli olanı kurmuştum gayet güzeldi ama hızlı şarj çalışmadığı için sildim. 29.03 de hızlı şarj çalışıyor mu?
Cok sorun oluyorsa size twrpden romu tekrar kurun temiz kurulum ile lib flashlamadan yapin busefer ,benm attgm kameralari kur arnovayi dene bende onda hicbi sorun yokb.s.g modlu kullanıyorum ayarlarına baktım hek bişey anlamadım![]()
hocam, şu firmware olayı nedir? her miui romları dışında ( rr lineage vs.) rom attığımızda firmware denilen şeyide mi atmamız gerekiyor, pek bilgim yok da ufak bir özet geçerek beni aydınlatmanız mümkünmüdür, her romda atacağımız firmware farklımıdır yada nereden indrebiliriz vs .vs.
ekran süreniz hakkında bilgi verebilirmisiniz ?şuan kurulum yapıyorum
[doublepost=1522486526,1522485224][/doublepost]
çoook begendim romu akıcı ve hızlı inşallah şarj süresi üzmez![]()
sizin hatanız twrpnin rom dosyasını görmemesi değil miydi ? format data yapıldıgında o sorun çözülmüştü bende kusura bakmaıyneğer atmazsak rom açılmazdeğil mi, az önce cihazımın açılmaması bu yüzden o zaman xd, link atabilirmisiniz var ise
[doublepost=1523267210,1523267132][/doublepost]
isminizden hatırladım hocam, twrp konusunda yazmıştınız bana, az önce denedim ama o da aynı hatayı verdi bu sefer cihazı tamamen temizleyip sıfırdan twrp/rom kurcam, dediğiniz twrp yi, umarım ondan sonra sıkıntı olmaz
hayır görüyor, ama yüklediğim zaman geri recovery e atıyor cihazı, açılmıyor romekran süreniz hakkında bilgi verebilirmisiniz ?
[doublepost=1523267345][/doublepost]
sizin hatanız twrpnin rom dosyasını görmemesi değil miydi ? format data yapıldıgında o sorun çözülmüştü bende kusura bakmaıyn