Çözüldü KVK Yüksek Seviye Onarım Merkezi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hayır hocam. ...
Bu Mi Yüksek Seviye Onarım Merkezi Cepport çıktı yani ben değişim talep ettim lakin bana tamir olacak dediler... değişimi kabul etmediler.
Hocam özel mesajla bana IMEI numaranızı gönderebilir misiniz? Durumu net olarak öğrenelim hem sizin sıkıntınızı çözmeye çalışmış oluruz hem de konuyu okuyan arkadaşlarımız net bilgi almış olurlar.

jevneturquie

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
redmi note 9s
Konular
19
Hocam özel mesajla bana IMEI numaranızı gönderebilir misiniz? Durumu net olarak öğrenelim hem sizin sıkıntınızı çözmeye çalışmış oluruz hem de konuyu okuyan arkadaşlarımız net bilgi almış olurlar.
Özel mesaj attım hocam

Cano37

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can Saygıoğl
Cihazım
Lenovo P2
Konular
1
Herhangi bir gelişme varmı ?

Azad21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azad
Cihazım
Mi8lite
Meslek
Eczacı
Konular
12
20 gün değil 20 iş günü cumartesiler dahil pazarlar dahil değil... 20. İş günü sana ulaşmadığında kesin olarak tüketici mahkemesi lehine karar veriyor başvurunda da istersen para iadesi istersen yeni yada misli bir telefon istiyebiliyorsun ama çok uzun sürecektir karar çıkması. Ben 6 ay sonunda kazandım mi 5simi yapamadılar mi 8 lite 4/64 değeri ürün seçtim üzerine biraz ekleyip 6/128 aldım...
Ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. Mi5s i onaramadılar 6 ay sonra bir nevi kavga ederek üstüne para vererek 4/64 aldım şimdi üzüldüm 6/128 alsa isim keşke, bu arada bana mi8 lite da vermiyorlardı

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Ben de aynı sıkıntıyı yaşadım. Mi5s i onaramadılar 6 ay sonra bir nevi kavga ederek üstüne para vererek 4/64 aldım şimdi üzüldüm 6/128 alsa isim keşke, bu arada bana mi8 lite da vermiyorlardı
Üsteleyecek ve gerekirse icra yoluyla paramı alırım diyecektin o zaman istediğin telefonu vermek zorunda kalırlardı banada önce redmi önerdiler ben n11 den mi5s in o anki güncel satış fiyatınıda gösterdim 1900tl idi. icradan hem geçen zamana göre hemde avıkatlık vs paralarını ödemek zorunda kalacaklardı. Ben ilk 4/64 diye yazdım aslında güncel parası ile 6/128 vermeleri gerekti ama artık illalah etmiştim daha fazla uzamasın diyerek ilk söylediğim 4/64 ü kabul ettirdim...

Azad21

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Azad
Cihazım
Mi8lite
Meslek
Eczacı
Konular
12
Üsteleyecek ve gerekirse icra yoluyla paramı alırım diyecektin o zaman istediğin telefonu vermek zorunda kalırlardı banada önce redmi önerdiler ben n11 den mi5s in o anki güncel satış fiyatınıda gösterdim 1900tl idi. icradan hem geçen zamana göre hemde avıkatlık vs paralarını ödemek zorunda kalacaklardı. Ben ilk 4/64 diye yazdım aslında güncel parası ile 6/128 vermeleri gerekti ama artık illalah etmiştim daha fazla uzamasın diyerek ilk söylediğim 4/64 ü kabul ettirdim...
Forum da konusu var. Cepport iş güzarlığı diye açmış idim aynen denilenleri yaptım ama ben 1900 TL desem de şu an mi5s in fiyatı üretimi yok, fiyatı yok diye tartıştık li tanımıyorum diyordu bir beyefendi hakem heyeti istediğin yere başvur ama anladım ki hak sizde ise acımaya veya yeter diyip onların dediklerine rıza göstermeye gerek yok. Çünkü onlar zaten sizi düşünmüyorlar ve yardımcı olmayada niyetleri yok

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Forum da konusu var. Cepport iş güzarlığı diye açmış idim aynen denilenleri yaptım ama ben 1900 TL desem de şu an mi5s in fiyatı üretimi yok, fiyatı yok diye tartıştık li tanımıyorum diyordu bir beyefendi hakem heyeti istediğin yere başvur ama anladım ki hak sizde ise acımaya veya yeter diyip onların dediklerine rıza göstermeye gerek yok. Çünkü onlar zaten sizi düşünmüyorlar ve yardımcı olmayada niyetleri yok
Benim elimde hakem heyeti kararı vardı o yüzden istediğim şekilde diretebildim herhalde şansıma mi5s altın rengi telefonu n11 satışa çıkarmıştı onuda örnek gösterebildim.
Aynen onlar seni düşünüyorlar haklı olduğumu ve ne karar çıkacağını bilmelerine rağmen 6 ay karar çıkmasını bekleterek beni mağdur ettiler bende hiç düşünmeden istediğimi yaptırdım...

SelimAtar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Xiaomi Mi A1
Konular
7
Tuhaf olan da bu zaten. Daha evvel cepport tan bir dostuma satın aldığımız cihazı bakırköy deki KVK servisine teslim ettik. Açma kapama düğmesi bozulmuştu. 10 iş günü içinde cihazın arızasını giderip teslim ettiler. Ve şu an gayet stabil çalışıyor.Yani beni yüksek onarım merkezine falan yönlendirmediler.
Madem cihazınızı tamir etmeden cepport a gönderiyorlar. Neden cepport tan değişim talep etmiyorsunuz. Konuyu açalı neredeyse bir aya yakın bir zaman olmuş. Neden herhangi bir hukuki süreç başlatmadınız?
Benim de şu sıralar kilit tuşum zor basıyor. Onun için alıyorlar mı telefonu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt