Çözüldü KVK Yüksek Seviye Onarım Merkezi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

alicank

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali Can
Cihazım
Mi A2 Lite
Konular
0
Boşa araştırma pek iç açıcışeyler bulamazsın :) 6 ay önce mi 5simi evoya yolladım 21. Gün yaptık diye göndermeye çalıştılar telefonu kabul etmedim ve hepsiburada ile tüketici mahkemesi yoluyla hakkımı aradım mahkeme 6 ay sürdü ve aynı telefon yada misli bir telefonla değiştirme kararı çıktı redmi vermeye çalıştı hepsiburada kabul etmedim ve misli bir telefon olarak mi 8 lite 4/64 istedim onlarda mi 5s için verdiğim 1300 ve üzerine 450 hediye çeki verdiler biraz daha ekleyip 6/128 aldım beklediğime kat kat değdi :) tüketici mahkemesine başvurmakta çok basit ayrıca...

Dostum A2 Lite kullanıyorum telefonun kilidini açınca sürekli hafıza kartı denetleniyor diye çıkıyo bu yüzden garantiye gönderdim yazılımsal sorun varmış atıldı düzeldi dendi fakat düzelmemiş tekrar vereceğim telefonu yine olmazsa nasıl bir yol izlemem gerekir?

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Bu ve benzeri sorun yumakları yüzünden hep garantisiz telefon almışımdır ve tavsiye etmişimdir... Garantili telefonun tek avantajı, tüketici hakem heyetine gidebilmek sanırım... İşini düzgün yapan, dürüst bir satıcıdan garantisiz telefon alırsanız ona da gerek kalmıyor çok şükür...

*Düşme çarpma, sıvı teması garantiye girmiyor, hal böyle olunca garantisiz telefonun parçaları piyasada çok ucuza bulunup değişim yapılabiliyor. (Serviste vakit kaybına gerek yok)
*Satın aldığın dürüst ve sağlam satıcı, genelde ömür boyu yazılım garantisi veriyor. (artı bu forum var ve her şeyi bulup çözebiliyorsun)

Cb1111-1

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Coşkun
Cihazım
Xiaomi Mi 8lite
Konular
5
Dostum A2 Lite kullanıyorum telefonun kilidini açınca sürekli hafıza kartı denetleniyor diye çıkıyo bu yüzden garantiye gönderdim yazılımsal sorun varmış atıldı düzeldi dendi fakat düzelmemiş tekrar vereceğim telefonu yine olmazsa nasıl bir yol izlemem gerekir?
Aynı sorun 3 defa tekrarlarsa garantiden yeni bir telefonla değişim yada para iadesi alabiliyorsun diye biliyorum ama aynı hata sayısı 3 farklı sorunlar yüzünden 4 defa. Garantiye giderse diye biliyorum...

ByKaraca

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlker
Cihazım
Elime ne geçers
Meslek
Teknoloji Editörü
Konular
380
Merhaba. Yüksek seviye onarım merkezi Evofone değildir. Bu saçma iddiayı ilk ortaya atan şahsı gerçekten merak ediyorum. Cepport müşteri hizmetlerini arayıp bu konuda bilgi isteyip işlemlerin ne derecede olduğunu vs öğrenebilirsiniz. İmei Numarasını bana mesaj atarsanız ben de kontrolleri sağlar dönüş yaparım.

jevneturquie

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
redmi note 9s
Konular
19
Merhaba hocam mesaj gönderdim
Merhaba. Yüksek seviye onarım merkezi Evofone değildir. Bu saçma iddiayı ilk ortaya atan şahsı gerçekten merak ediyorum. Cepport müşteri hizmetlerini arayıp bu konuda bilgi isteyip işlemlerin ne derecede olduğunu vs öğrenebilirsiniz. İmei Numarasını bana mesaj atarsanız ben de kontrolleri sağlar dönüş yaparım.

Merhaba hocam Size IMEI numarasini mesaj olarak yolladım

eray0687

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
eray
Cihazım
REDMİ NOTE 3
Meslek
boş gezenin boş kalfası
Konular
21
Kvkyi arayıp bizzat sordum bu yüksek seviye onarım merkezi evobt midir? dedim evet dedi bana?

jevneturquie

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
redmi note 9s
Konular
19
Kvkyi arayıp bizzat sordum bu yüksek seviye onarım merkezi evobt midir? dedim evet dedi bana?
Hocam... banada Gebze'de yerleri dediler...
Ne bir adres ne de bir telefon numaraşı verdiler. ..
En Son şans işte Cepport ile görüştüm. .. onlarmiş Yüksek Seviye Onarım Merkezi !
İşin ilginç tarafı bir de KVK li diye 300tl fazla para verdim...

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Merakla takipteyim KVK firmasının elinde her türlü ekipman mevcut gitmiş görmüş çok uzun süre sektörde çalışmış biri olarak bizzat gezerek içerisini bildiğim bir firma pek dışarı cihaz taşere etmezlerdi benim dönemimde konuya bir açıklık getirilicektir diye düşünüyorum.
Global sistemin daha fazla Kâr etmesi için sisteme enjekte edilmiş olan "taşeron sisteme" karşı koyamamış olabilir diye tahmin ediyorum, ve bu tahminimde yanılmış olmayı diliyorum... Bir çok insan; KVK markasına güvenerek fazla para ödüyor ve telefonunun emin ellerde servis hizmeti alacağını zannediyor...

Gelinen noktada bu beklentilerin karşılanıyor olması muamma bana göre. Yazık...

* * *

Güvenilir satıcılardan garantisiz telefon alıp, parça veya servis ihtiyacı hasıl olduğunda mahalledeki telefoncuya parça temin ederek yaptırmak en doğru iş bana göre... Servis eziyeti çekmek yok, sudan sebeplerle garanti dışı muamelesi yok, 20 iş günü safsatası hiç yok... :)

jevneturquie

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Noyan
Cihazım
redmi note 9s
Konular
19
Merakla takipteyim KVK firmasının elinde her türlü ekipman mevcut gitmiş görmüş çok uzun süre sektörde çalışmış biri olarak bizzat gezerek içerisini bildiğim bir firma pek dışarı cihaz taşere etmezlerdi benim dönemimde konuya bir açıklık getirilicektir diye düşünüyorum.
Malesef hocam hiç bir açıklama yapamıyorlar. . Cihazı teslim alan bayan Gebze'de yerleri diyor... müşteri hizmetlerini arıyorum biz ne adres ne de telefon numarasi bilmiyoruz diyolar ( ki sanırım silah zoruyla calistiriliyorlar ... çok nemrutlar ) ..
Cepport'a soruyorum cihaz biz de diyorlar..
Yani kısacası paramızla rezil olmak bir yana bir de olan bitenden hiiiç haberimiz olmuyor..
Kısacası saçma sapan bir olayın içine düştük. .

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Malesef hocam hiç bir açıklama yapamıyorlar. . Cihazı teslim alan bayan Gebze'de yerleri diyor... müşteri hizmetlerini arıyorum biz ne adres ne de telefon numarasi bilmiyoruz diyolar ( ki sanırım silah zoruyla calistiriliyorlar ... çok nemrutlar ) ..
Cepport'a soruyorum cihaz biz de diyorlar..
Yani kısacası paramızla rezil olmak bir yana bir de olan bitenden hiiiç haberimiz olmuyor..
Kısacası saçma sapan bir olayın içine düştük. .
Ben yazdıklarınızdan bir şey anlayamadım. Birincisi cihazınız Kvk servisinde mi yoksa Cepport' ta mı?
İkincisi Gebze diyorsunuz ama İstanbul sınırları içinde Kvk nın 4 yerde şubesi var. Beşiktaş Apple, Göztepe Samsung, Bakırköy ve Kartal ise Xiaomi nin cihazlarına bakıyor. Siz cihazınızı hangisine teslim ettiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt