- Adım
- Sinan
- Cihazım
- Redmi Note 10
- Konular
- 15
o garanti firmalarına verdiğiniz parayı ürün bedelinden düşün fiyat düşecekse. ben garantisiz telefon istiyorum.
Xiaomi. Teknosadan almayin disarida satilandan 300 lira pahalidir.hayatımda hiç garantiyle işim olmadı samsung kullandığım için fakat xiamio alıcam korkuyorum sıkıntı çıkarcak diye herkes farklı bi garanti diyor arasında kaldım :/
Xiaomi. Teknosadan almayin disarida satilandan 300 lira pahalidir.
evet hocam biliyorum fakat örnek vereyim ben direk satıcıdan alıp cihazda bir sıkıntı çıktığında delta veya kvkya yoladım cihaz çizik vuruk ezik kullanıcı hatası gibi şeylerden gelirse teknosa ve vatangibi yerlerde kargo takipcileri olduğu için hertürlü şikayet edebilirim fakat kendi elimle kvkye felan verirsem ne kadar şikayet etsemde işe yaramıyor acaip ortada kaldım ne yapacağımı bilemiyorumXiaomi. Teknosadan almayin disarida satilandan 300 lira pahalidir.
Xiaominin fiyatlari kelepir. Hele hele alt modelleri baya baya ucuz. Artik o fiyatlara neredeyse telefon kalmadi. Bazi seyleri mecburen goze alacaksiniz. Ayrica nereden alirsaniz alin kvk harici garantisi olursa sayet garantisiz sayabilirsiniz telefonu.evet hocam biliyorum fakat örnek vereyim ben direk satıcıdan alıp cihazda bir sıkıntı çıktığında delta veya kvkya yoladım cihaz çizik vuruk ezik kullanıcı hatası gibi şeylerden gelirse teknosa ve vatangibi yerlerde kargo takipcileri olduğu için hertürlü şikayet edebilirim fakat kendi elimle kvkye felan verirsem ne kadar şikayet etsemde işe yaramıyor acaip ortada kaldım ne yapacağımı bilemiyorum
ee hocam işte bizde havadan kazanmadığımız için düşünüyoruzXiaominin fiyatlari kelepir. Hele hele alt modelleri baya baya ucuz. Artik o fiyatlara neredeyse telefon kalmadi. Bazi seyleri mecburen goze alacaksiniz. Ayrica nereden alirsaniz alin kvk harici garantisi olursa sayet garantisiz sayabilirsiniz telefonu.
Teknosa vatan gibi yerlerde garanti firmasina yolluyor istediginiz kadar sikayet edin dava acin degisen birsey olmayacaktir. Yerinizde olsam eger ucuz modellerine bakiyorsam teknosa vs ugrasmam ithalat garantili alirdim bozulmasini goze alacaksiniz artik.
o zaman bıraz daha bırıktırın hocam sorununuz cozulsun alırsınız mıs gıbı teknosadan olur bıteree hocam işte bizde havadan kazanmadığımız için düşünüyoruz
haklısın öyle yapıcam galiba :/o zaman bıraz daha bırıktırın hocam sorununuz cozulsun alırsınız mıs gıbı teknosadan olur bıter
bişi daha sorucam hocam bu cepport satıcı cihaz elimize geldi diyelim sorunlu ezik büzük çıktı veya yazılım ile alaklı bir sorunu var diyelim değişim yapıyor mu veya iade alıyor mu bi bilgiliniz varmıo zaman bıraz daha bırıktırın hocam sorununuz cozulsun alırsınız mıs gıbı teknosadan olur bıter