Haber Kvk garantisi altında aldığımız A1

gokhanbiski

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Iphone 7Plus
Meslek
Öğrenci
Konular
1
Aynı durum bende de var kvk garanti diye aldım delta çıkt

sempaticafe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
Xiaomi mi a1
Meslek
Bilgi işlem
Konular
2
gokhanbiski Delta servisli çıkmasına üzülme... Çünkü kvk xiaomi desteği vermiyor. cihazımı 27 ağustosta kvk ya teslim ettiğim de 250 tl boşuna fazladan para verdiğimi öğrendim. Keşke telefonu almadan önce, donanımı yerine garanti hizmetlerini araştırsaymışız. Kvk bizden aldığı cihazı yüksek onarım merkezine yolluyor. görüldüğü gibi bugün 23. iş günü :) aldığım cevap ise mail ile tekrar dilekçe yollandı bakalım başımıza daha neler gelecek. Bundan sonra telefon alacak olan arkadaşların yerinde olsam cepport, delta garantili tercih ederdim.

Gulnare

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
8.0
Cihazım
Mi A1
Konular
7
Malesef bende a101de almıştım ses açma-kısma ve power tuşu takılı kalıyordu. ankara kvk teslim etmiştim. Evoya göndermiş. THH başvurup iade alan oldumu?
Evoya hakkında çok şikayet var.
Kvk artık garanti taşımacılığımı yapıyor anlamadım. Turkcellden 2 gün önce LG G6 aldım. KVK garantisinde. Türkiyede satılan Lg ler "Lg Türkiye" garantisinde imiş. Çözemedim.

Ekli dosyalar

• GARANTİ1.png
    GARANTİ1.png
    32,4 KB · Görüntüleme: 20

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
Malesef bende a101de almıştım ses açma-kısma ve power tuşu takılı kalıyordu. ankara kvk teslim etmiştim. Evoya göndermiş. THH başvurup iade alan oldumu?
Evoya hakkında çok şikayet var.
Kvk artık garanti taşımacılığımı yapıyor anlamadım. Turkcellden 2 gün önce LG G6 aldım. KVK garantisinde. Türkiyede satılan Lg ler "Lg Türkiye" garantisinde imiş. Çözemedim.
Forumda daha evvel bu konuda açılmış bir çok konu var. Bazı kullanıcıların yapmış olduğu yorumlar var. A 101 ve Teknosa tarafından satılan Xiaomi cihazların servis sağlayıcısı Evobt'dir, kvk değil.
Bu yüzden sizin cihazinıza Evobt tarafından teknik servis hizmeti verilmektedir.

Gulnare

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
8.0
Cihazım
Mi A1
Konular
7
Forumda daha evvel bu konuda açılmış bir çok konu var. Bazı kullanıcıların yapmış olduğu yorumlar var. A 101 ve Teknosa tarafından satılan Xiaomi cihazların servis sağlayıcısı Evobt'dir, kvk değil.
Bu yüzden sizin cihazinıza Evobt tarafından teknik servis hizmeti verilmektedir.
Adam kıllı uğraşılsa iade alınır bence. Kockoca pankartlarla kvk garantisinde diye sattılar cihazı.

Emni51

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emni51
Cihazım
Redmi pro
Konular
1
Klasik EVOBT hizmeti. Geçmiş olsun. Benim de başıma geldi. Mahkeme, hakem heyeti ile falan ugrasirim ama sırf telefonsuz kalmamak için uğraşmıyorum. Yine göndersem bilerek 20 iş günü sonuna kadar bekletecek sonra kalibrasyon ayarları yapıldı diyip gönderecekler. Mahkeme ve hakem heyeti daha uzun bekletecek. En güzeli bir daha Evo ya bulaşmamak. Bu seferlik acemilik oldu diyelim. Üstüne üstlük cihazı götürüp kendi ellerimle teknik servise teslim ettim.

Gulnare

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
8.0
Cihazım
Mi A1
Konular
7
Klasik EVOBT hizmeti. Geçmiş olsun. Benim de başıma geldi. Mahkeme, hakem heyeti ile falan ugrasirim ama sırf telefonsuz kalmamak için uğraşmıyorum. Yine göndersem bilerek 20 iş günü sonuna kadar bekletecek sonra kalibrasyon ayarları yapıldı diyip gönderecekler. Mahkeme ve hakem heyeti daha uzun bekletecek. En güzeli bir daha Evo ya bulaşmamak. Bu seferlik acemilik oldu diyelim. Üstüne üstlük cihazı götürüp kendi ellerimle teknik servise teslim ettim.
Evo bulaşmamak xiaomi ile nasıl olacak? Garantisiz almak daha iyi o zaman. :) Xiaomi evo servisi ile ve fiyat politikası ile ters tepecik gibi.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Evo bulaşmamak xiaomi ile nasıl olacak? Garantisiz almak daha iyi o zaman. :) Xiaomi evo servisi ile ve fiyat politikası ile ters tepecik gibi.
Niye bulaşılsın? Xiaomi ürünleri ithal eden bir çok firma var. Xiaomi'nin burada bu kadar tanınması Evo ile mi oldu? Xiaomi 4 senedir Türkiye'de zaten. Bunda Evo'nun payı bile yok.

Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gulnare

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
8.0
Cihazım
Mi A1
Konular
7
Niye bulaşılsın? Xiaomi ürünleri ithal eden bir çok firma var. Xiaomi'nin burada bu kadar tanınması Evo ile mi oldu? Xiaomi 4 senedir Türkiye'de zaten. Bunda Evo'nun payı bile yok.

Resmi girse pahalı, ithalatçı olsa güvenip alamıyorsun. Bir firma peki nasıl açılacak halka. Hadi siz biz az çok teknolojiden anlıyoruz, araştırıyoruz. Ama hiç bir marka son model telefonunu sadece "Alo" diyen, aldığı telefonun özelliğini bilmeyen kesime ulaşmadan büyüyemez. Oda avm ve mağazalardan geçer. Xiaomi yolun çok başında.

chatin_62

Süper Üye
Onursal Yönetici
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çetin
Cihazım
Xiaomi 12TPro
Meslek
Bilgi Teknolojiler
Konular
99
Resmi girse pahalı, ithalatçı olsa güvenip alamıyorsun. Bir firma peki nasıl açılacak halka. Hadi siz biz az çok teknolojiden anlıyoruz, araştırıyoruz. Ama hiç bir marka son model telefonunu sadece "Alo" diyen, aldığı telefonun özelliğini bilmeyen kesime ulaşmadan büyüyemez. Oda avm ve mağazalardan geçer. Xiaomi yolun çok başında.
Xiaomi'nin Resmi olarak girdiğini kim söyledi? Şu anda Türkiye'de sadece ithalatçı firmaların getirdiği cihazlar satılmaktadır. Resmi olarak Xiaomi kendisi girse zaten daha ucuz olacak. Bu da pek mümkün görünmüyor.

Üst Alt