- Adım
- Gökhan
- Cihazım
- Iphone 7Plus
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 1
Aynı durum bende de var kvk garanti diye aldım delta çıkt
Forumda daha evvel bu konuda açılmış bir çok konu var. Bazı kullanıcıların yapmış olduğu yorumlar var. A 101 ve Teknosa tarafından satılan Xiaomi cihazların servis sağlayıcısı Evobt'dir, kvk değil.Malesef bende a101de almıştım ses açma-kısma ve power tuşu takılı kalıyordu. ankara kvk teslim etmiştim. Evoya göndermiş. THH başvurup iade alan oldumu?
Evoya hakkında çok şikayet var.
Kvk artık garanti taşımacılığımı yapıyor anlamadım. Turkcellden 2 gün önce LG G6 aldım. KVK garantisinde. Türkiyede satılan Lg ler "Lg Türkiye" garantisinde imiş. Çözemedim.
Adam kıllı uğraşılsa iade alınır bence. Kockoca pankartlarla kvk garantisinde diye sattılar cihazı.Forumda daha evvel bu konuda açılmış bir çok konu var. Bazı kullanıcıların yapmış olduğu yorumlar var. A 101 ve Teknosa tarafından satılan Xiaomi cihazların servis sağlayıcısı Evobt'dir, kvk değil.
Bu yüzden sizin cihazinıza Evobt tarafından teknik servis hizmeti verilmektedir.
Evo bulaşmamak xiaomi ile nasıl olacak? Garantisiz almak daha iyi o zaman.Klasik EVOBT hizmeti. Geçmiş olsun. Benim de başıma geldi. Mahkeme, hakem heyeti ile falan ugrasirim ama sırf telefonsuz kalmamak için uğraşmıyorum. Yine göndersem bilerek 20 iş günü sonuna kadar bekletecek sonra kalibrasyon ayarları yapıldı diyip gönderecekler. Mahkeme ve hakem heyeti daha uzun bekletecek. En güzeli bir daha Evo ya bulaşmamak. Bu seferlik acemilik oldu diyelim. Üstüne üstlük cihazı götürüp kendi ellerimle teknik servise teslim ettim.
Niye bulaşılsın? Xiaomi ürünleri ithal eden bir çok firma var. Xiaomi'nin burada bu kadar tanınması Evo ile mi oldu? Xiaomi 4 senedir Türkiye'de zaten. Bunda Evo'nun payı bile yok.Evo bulaşmamak xiaomi ile nasıl olacak? Garantisiz almak daha iyi o zaman.Xiaomi evo servisi ile ve fiyat politikası ile ters tepecik gibi.
Resmi girse pahalı, ithalatçı olsa güvenip alamıyorsun. Bir firma peki nasıl açılacak halka. Hadi siz biz az çok teknolojiden anlıyoruz, araştırıyoruz. Ama hiç bir marka son model telefonunu sadece "Alo" diyen, aldığı telefonun özelliğini bilmeyen kesime ulaşmadan büyüyemez. Oda avm ve mağazalardan geçer. Xiaomi yolun çok başında.Niye bulaşılsın? Xiaomi ürünleri ithal eden bir çok firma var. Xiaomi'nin burada bu kadar tanınması Evo ile mi oldu? Xiaomi 4 senedir Türkiye'de zaten. Bunda Evo'nun payı bile yok.
Mi MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Xiaomi'nin Resmi olarak girdiğini kim söyledi? Şu anda Türkiye'de sadece ithalatçı firmaların getirdiği cihazlar satılmaktadır. Resmi olarak Xiaomi kendisi girse zaten daha ucuz olacak. Bu da pek mümkün görünmüyor.Resmi girse pahalı, ithalatçı olsa güvenip alamıyorsun. Bir firma peki nasıl açılacak halka. Hadi siz biz az çok teknolojiden anlıyoruz, araştırıyoruz. Ama hiç bir marka son model telefonunu sadece "Alo" diyen, aldığı telefonun özelliğini bilmeyen kesime ulaşmadan büyüyemez. Oda avm ve mağazalardan geçer. Xiaomi yolun çok başında.