Çözüldü Kurulum ekranında kalıyor (Google Sunucularına Bağlanılamadı)

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
İlginç bir durum, bilemedim, bağlanma kısmını atla deseniz olmuyor mu ?
olmuyor hocam kalıyor öyle.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam atla diyip o ekranı geçip daha sonradan SetupWizard'ı ya devre dışı bırakın ya da kaldırın, bir daha gelmez karşınıza.

Birde Resurrection Remix kurulumunda GApps olarak BitGApps kurarsanız SetupWizard içerisinde yok zaten.
hocam aosp'ta öyle diyince ana ekrana geliyorum fakat bu seferde google play'e bağlanmıyor oturum açamıyorum.

mi flash ile stock veya global rom atsam tekrar twrp kurup öyle denesem çözüm olabilir mi sizce hocalarım ?

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
olmuyor hocam kalıyor öyle.

hocam aosp'ta öyle diyince ana ekrana geliyorum fakat bu seferde google play'e bağlanmıyor oturum açamıyorum.
BitGApps ile denediniz mi?

Ağ ile ilgili de bir sorun olabilir. Başka bir cihazdan HotSpot açıp onunla kurulumu tamamlayabilirsiniz.

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
BitGApps ile denediniz mi?

Ağ ile ilgili de bir sorun olabilir. Başka bir cihazdan HotSpot açıp onunla kurulumu tamamlayabilirsiniz.
Hocam BitGapps denemedim ağ ile ilgili bir sorun yok hem kendi mobil verimden hem evdeki diğer cihazlarda hotspot açıp denedim ve wifiden de denedim sıkıntı devam ediyor.
Ayrıca sadece aosp romda değil miui 12.0.6.0 kurmaya kalktığımda da aynı hatayı alıyorum şuan sadece eu 12.0.4.0 kurabiliyorum bir tek onda güncellemeleri başarılı bir şekilde geçiyorum.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam BitGapps denemedim ağ ile ilgili bir sorun yok hem kendi mobil verimden hem evdeki diğer cihazlarda hotspot açıp denedim ve wifiden de denedim sıkıntı devam ediyor.
Ayrıca sadece aosp romda değil miui 12.0.6.0 kurmaya kalktığımda da aynı hatayı alıyorum şuan sadece eu 12.0.4.0 kurabiliyorum bir tek onda güncellemeleri başarılı bir şekilde geçiyorum.
İlginç, peki hocam 12.0.4.0'dan 12.0.6.0'a 2 Wipe ile geçiş yapabiliyor musunuz?

Birde şimdi baktım BitGApps sunucularında sorun var, son sürümü upload edip paylaşacam. Belki işinize yarayabilir.

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
İlginç, peki hocam 12.0.4.0'dan 12.0.6.0'a 2 Wipe ile geçiş yapabiliyor musunuz?

Birde şimdi baktım BitGApps sunucularında sorun var, son sürümü upload edip paylaşacam. Belki işinize yarayabilir.
Hocam şuan eu 12.0.4.0'dan sistem güncellemesini indirerek geçiş yaptım şuan 12.0.6.0 sürümündeyim fakat direk kurulumda miui 12.0.6.0'da da kurulum ekranında kalıyor aospda da kurulum ekranında kalıyor 12.0.4.0 haricinde diğer tüm romlarda kurulum yapamıyorum ilk mesajımdaki görseldeki gibi kalıyor.

Acaba miflash ile stock rom yüklesem sonrasında tekrardan twrpyi kursam ve tekrar rom yüklesem yine aynı hatayı alır mıyım acaba diye düşünüyorum sizce hocam ?

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Hocam şuan eu 12.0.4.0'dan sistem güncellemesini indirerek geçiş yaptım şuan 12.0.6.0 sürümündeyim fakat direk kurulumda miui 12.0.6.0'da da kurulum ekranında kalıyor aospda da kurulum ekranında kalıyor 12.0.4.0 haricinde diğer tüm romlarda kurulum yapamıyorum ilk mesajımdaki görseldeki gibi kalıyor.

Acaba miflash ile stock rom yüklesem sonrasında tekrardan twrpyi kursam ve tekrar rom yüklesem yine aynı hatayı alır mıyım acaba diye düşünüyorum sizce hocam ?
Deneyebilirisiniz hocam, bu arada BitGApps upload ettim

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Deneyebilirisiniz hocam, bu arada BitGApps upload ettim
Teşekkürler hocam fakat sorunun Gapps'de olduğunu hiç sanmıyorum eğer Gapps'den kaynaklı olsaydı MIUI Rom attığım zaman da aynı hata ile karşılaşmazdım hocam.

UnlnViTeD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sbr
Cihazım
Raphael
Konular
20
Teşekkürler hocam fakat sorunun Gapps'de olduğunu hiç sanmıyorum eğer Gapps'den kaynaklı olsaydı MIUI Rom attığım zaman da aynı hata ile karşılaşmazdım hocam.
Hocam sorun zaten çok ilginç. Neden tam olarak kaynaklandığını bilemiyoruz. 2 farklı MIUI sürümünde de farklı dönüşler alıyorsunuz.

BitGApps önermemin sebebi içinde Setup Wizard olmaması, çözer ya da çözemez o ayrı ama bazen olamaz dediğimiz eylemlerden hiç beklemediğimiz sonuçlar da alabiliriz.

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Hocam sorun zaten çok ilginç. Neden tam olarak kaynaklandığını bilemiyoruz. 2 farklı MIUI sürümünde de farklı dönüşler alıyorsunuz.

BitGApps önermemin sebebi içinde Setup Wizard olmaması, çözer ya da çözemez o ayrı ama bazen olamaz dediğimiz eylemlerden hiç beklemediğimiz sonuçlar da alabiliriz.
Hocam mi flash ile global romu yükledim global romda da sıkıntı yaratmadı kurulum ekranını geçebildim tekrar twrp kurdum tekrar eu ve mmx 12.0.6.0 sürümünü kurdum tekrar bağlanılamadı hatası veriyor. Mi flash'da çözüm olmadı.

cemal3180

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cemal Can
Cihazım
Mi 9t Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
39
Hocalarım Revos'un 20.1.31 sürümünü denedim MIUI 11 ondada başarılı bir şekilde geçti kurulum ekranını MIUI 12'de neden böyle yapıyor ki bir türlü çözemedim. EU 20.12.9 da denedim son sürüm beta ondada kurulum ekranında kaldı başarısız diyip.

Üst Alt