Sohbet Kurtuldum

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
Öğlen saatlerinde negatif çıktım. Ve şimdi ev karantinasındayım. Ortalma 2 hafta ve ya dha fazla. Cam vs açmak yasak olsun buna da şükür.

Bu beladan sağ salim kurtuldum . Açıkçası bı ara kendimden umudu kesmiştim.

Buradan bütün sevdiklerime selamlar olsun, forum halkına selamlar olsun. Güzel dilekleriniz için ve yanımda olan herkes için.
Geçmiş olsun hocam

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
Öğlen saatlerinde negatif çıktım. Ve şimdi ev karantinasındayım. Ortalma 2 hafta ve ya dha fazla. Cam vs açmak yasak olsun buna da şükür.

Buradan bütün sevdiklerime selamlar olsun, forum halkına selamlar olsun. Güzel dilekleriniz için ve yanımda olan herkes için.
Geçmiş olsun ve bu konuda hasta olan tüm insanlara Allah şifa versin.

Biliyorum anlatmak istemiyorsunuz.
Ama insanlarımızdan bir kısmı çok duyarsız davranıyorlar.
O yüzden de hastalıkla ilgili o anlarınızı anlatırsanız en azından kendini korumayanlara da daha duyarlı davranmalarını sağlamış olursunuz.

sinan.k

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
sinan
Cihazım
MI Max 3
Meslek
Bilgi İşlem
Konular
0

Geçmiş olsun. Karantina da kolaylıklar dilerim.angel~~

Reaxionreis

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Web Geliştiricisi
Konular
9
Çok geçmiş olsun hocam, iyi olduğunuza sevindim. :)
Geçmiş olsun hocam
Çok geçmiş olsun hocam acil şifalar tekrarını yaşamamız dileği ile.
Geçmiş olsun hocam
Geçmiş olsun hocam

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Geçmiş olsun ve bu konuda hasta olan tüm insanlara Allah şifa versin.

Biliyorum anlatmak istemiyorsunuz.
Ama insanlarımızdan bir kısmı çok duyarsız davranıyorlar.
O yüzden de hastalıkla ilgili o anlarınızı anlatırsanız en azından kendini korumayanlara da daha duyarlı davranmalarını sağlamış olursunuz.
Geçmiş olsun. Karantina da kolaylıklar dilerim.angel~~

Böyle tek tek teşekkür etmek biraz garip geliyor. Ama yinede çok teşekkür ederim.
Benden size bir dost tavsiyesi. Kuralları gevşetmeyin derim :)

Ahmet Bilgin

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Bilgin
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Muhasebeci
Konular
1
Geçmiş olsun hocam. Ben ve eşim de koronaya yakalandık. Ben hafif geçirdim ama eşim 3 gün hastanede yattı. Zatürre teşhisi ile Favipiravir ilacı ile tedavi gördü. Elinizden öper 1,5 yaşında oğlumuz var. 3 gün ben baktım tosunuma. Sanki rabbim bir ferahlık verdi oğluma inanın hiç ağlamadı desem yeridir. Normalde annesini emiyor. Halen karantinamız devam ediyor. Çok şükür eşim de günden güne daha iyiye gidiyor. Rabbim kimseye yaşatmasın bu hastalığı. İşyerimizden bir arkadaşın babası vefat etti geçen hafta, annesi de yoğun bakımda. Ben hafif atlattım ama iyi salladı. Hafife alınacak bir hastalık değil. Tüm arkadaşlar dikkatli olsun. Herkese sağlık ve sıhhat dilerim.

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Geçmiş olsun hocam. Ben ve eşim de koronaya yakalandık. Ben hafif geçirdim ama eşim 3 gün hastanede yattı. Zatürre teşhisi ile Favipiravir ilacı ile tedavi gördü. Elinizden öper 1,5 yaşında oğlumuz var. 3 gün ben baktım tosunuma. Sanki rabbim bir ferahlık verdi oğluma inanın hiç ağlamadı desem yeridir. Normalde annesini emiyor. Halen karantinamız devam ediyor. Çok şükür eşim de günden güne daha iyiye gidiyor. Rabbim kimseye yaşatmasın bu hastalığı. İşyerimizden bir arkadaşın babası vefat etti geçen hafta, annesi de yoğun bakımda. Ben hafif atlattım ama iyi salladı. Hafife alınacak bir hastalık değil. Tüm arkadaşlar dikkatli olsun. Herkese sağlık ve sıhhat dilerim.
Geçmiş olsun hocam.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Çok geçmiş olsun hocam, Allah acil şifalar versin inşallah

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

BugategAyas

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Ahmet
Cihazım
Redmi Note 9S
Meslek
Makale Yazarı
Konular
67
Hocam geçmiş olsun. Doğum günümde bu postu açmışsınız ama sitede 1 ay yasak yemiştim. Konuyu şimdi görüyorum. Ben de 14 gün karantinada kalmıştım haziran ortalarında. Karantina da zor ama hastalıktan da zor değil. 14 gün evde kafanızı dinleyin bence. Ev de güzeldir...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oppoya geçtin sandım başlığı görünce
Ben de telefon değiştirdi sandım :D

Ahmet Bilgin

Aktif Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ahmet Bilgin
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Meslek
Muhasebeci
Konular
1
Geçmiş olsun hocam.
Sağolun hocam. Teşekkürler.

Çok geçmiş olsun hocam, Allah acil şifalar versin inşallah

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk
Sağolun hocam. Teşekkürler

Hocam geçmiş olsun. Doğum günümde bu postu açmışsınız ama sitede 1 ay yasak yemiştim. Konuyu şimdi görüyorum. Ben de 14 gün karantinada kalmıştım haziran ortalarında. Karantina da zor ama hastalıktan da zor değil. 14 gün evde kafanızı dinleyin bence. Ev de güzeldir...

Sağolun hocam. Teşekkürler

Üst Alt