- Adım
- mustafa
- Cihazım
- Mix 2
- Meslek
- Kimya Mühendisi
- Konular
- 29
Antikor testi ve semptomlardanGeçirdiğinizi nasıl anladınız?
Antikor testi ve semptomlardanGeçirdiğinizi nasıl anladınız?
Çok sağolun hocamGeçmiş olsun hocam.
Daima şükür.
Süreç te sürekli vitamin vs hapı yuttum durmadan değişik ilaçlar içirdiler. Aslında sizinle ilgilenenler hemşireler oluyor. Açıkçası bu konuda daha fazla konuşmak istemiyorum hayatımın en kötü şeyi idi. Bı ara nefes almamıştım falan.Geçmiş olsun, covid sürecinde neler yaşadınız hangi konularda zorlandınız deneyimlerinizi içeren bir konu açabilirmisiniz rica etsem?
Hocam çok teşekkür ederim. Bakalım ev karantinası da umarım iyi geçer.Yaklaşık 10-12 gün olmuş, geçmiş olsun..
Sohbet - Sohbet köşesi
Cümleten hayırlı bayramlar olsun inşallah selam ve dua ile Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah Allah'a emanet olun arkadaşlarforum.miuiturkiye.net
Teşekkür ederim hocam size de çok geçmiş olsun. Allah'tan benimki o kadar geç tespit edilmedi.Gecmis olsun bi ara bende gecirmisim baya fenaydim isede gidiyorduk mecbur evde bile takiyordum maskemi iyiki ust uste 5 defami ne grip olmusdum megerse grip olmamisim. 3 gun cok kotuydum is yerinde odamda cok yorgun dustugumde gecip yatiyordum allahdan o sansim vardi.
Allah kimseye vermesin bu derdi yanliz bagisiklik nekadar surucek bilmiyorum
Çok teşekkür ederim hocamGeçmiş olsun hocam
Geçmiş olsun hocam.Öğlen saatlerinde negatif çıktım. Ve şimdi ev karantinasındayım. Ortalma 2 hafta ve ya dha fazla. Cam vs açmak yasak olsun buna da şükür.
Bu beladan sağ salim kurtuldum . Açıkçası bı ara kendimden umudu kesmiştim.
Buradan bütün sevdiklerime selamlar olsun, forum halkına selamlar olsun. Güzel dilekleriniz için ve yanımda olan herkes için.
Bu ihtimal tabi ki var.Gecmis olsun hocam, aman diyeyim dikkat. Hastaligi atlatinca bu sefer tasiyici oluyor muyuz acaba?
Geçmiş olsun hocamÖğlen saatlerinde negatif çıktım. Ve şimdi ev karantinasındayım. Ortalma 2 hafta ve ya dha fazla. Cam vs açmak yasak olsun buna da şükür.
Bu beladan sağ salim kurtuldum . Açıkçası bı ara kendimden umudu kesmiştim.
Buradan bütün sevdiklerime selamlar olsun, forum halkına selamlar olsun. Güzel dilekleriniz için ve yanımda olan herkes için.
Gecmis olsun hocam, aman diyeyim dikkat. Hastaligi atlatinca bu sefer tasiyici oluyor muyuz acaba?
Geçmiş olsun hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bu ihtimal tabi ki var.
Geçmiş olsun hocam
Çok teşekkür ederimAllah şifa versin.geçmiş olsun ustadım.