- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Redmi 12
- Meslek
- Mezun
- Konular
- 83
Redmi 12 ya pp'deki makine ya da m3Şu an kullandığın makine nedir?
Redmi 12 ya pp'deki makine ya da m3Şu an kullandığın makine nedir?
ben teknoloji mağzalarına gidersem redmi 12 görürsem almayın diye not yazcam sonra ekran görüntüsü alıp duvar kağıdı alcamDün teknoloji mağazaya gittim Bütün telefonları deneme şansım oldu İphone samsung oppo vivo Nothingphone yani hepsini Ama Oneplus bir başkaymış onu anladım Yeni samsung eğilen bükülenlerin hepsinin ön kameraları leş gibi ekran kaliteside dandik tabi bunlar bana göre renkler ve zevkler tartışılmaz. Oppoyu bir elime aldım bu son çıkan reno 12 yi bayıldım birde op12 den biraz düşük model olmasına rağmen çok kaliteli kamerası vardı
Ben oppodan geldim hocamDün teknoloji mağazaya gittim Bütün telefonları deneme şansım oldu İphone samsung oppo vivo Nothingphone yani hepsini Ama Oneplus bir başkaymış onu anladım Yeni samsung eğilen bükülenlerin hepsinin ön kameraları leş gibi ekran kaliteside dandik tabi bunlar bana göre renkler ve zevkler tartışılmaz. Oppoyu bir elime aldım bu son çıkan reno 12 yi bayıldım birde op12 den biraz düşük model olmasına rağmen çok kaliteli kamerası vardı
hocam benim makina redmi 12 bana göre iyi değilBen oppodan geldim hocam
(Reno 5 lite ihtiyaçlara yetmemeye ve arayüzü çok basit gelmeye başlamıştı)
Senin göz ağrısı C65'i babama ve bir arkadaşıma aldım, eğer çok zorlanmazsa günlük kullanım ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar. Parasına göre alınası bir makine bence, 8 gb. ram ile güzel işler çıkarıyor...Redmi 12 ya pp'deki makine ya da m3
hyperOS 2.0 almıyacak diyorlar ama cihaz 2023 yılında çıktı ve A15 ve A16 alacak çünküSenin göz ağrısı C65'i babama ve bir arkadaşıma aldım, eğer çok zorlanmazsa günlük kullanım ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılar. Parasına göre alınası bir makine bence, 8 gb. ram ile gözel işler çıkarıyor...
Güncelleme işini pek düşünme bence, çünki her güncelleme yeni bir sorun demek işletim sistemlerinde malesef...hyperOS 2.0 almıyacak diyorlar ama cihaz 2023 yılında çıktı ve A15 ve A16 alacak çünkü
Ben oppodan geldim hocam
(Reno 5 lite ihtiyaçlara yetmemeye ve arayüzü çok basit gelmeye başlamıştı)
hocam cihaz ne ?Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hyper os arayüzü iyi ama baya ağır Cihazda 12 gb ram olmasına rağmen bana hafif bir arayüz lazım hocam