- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Redmi 12
- Meslek
- Mezun
- Konular
- 83
Tasarımı müq ve mavi rengi beni öldürüyor C65 düşük bi cihaz neden onda gözünüz
Tasarımı müq ve mavi rengi beni öldürüyor C65 düşük bi cihaz neden onda gözünüz
Bi dahaki telefonum muhtemelen infinix olacak gibi belli olmaz genede bakalımTasarımı müq ve mavi rengi beni öldürüyor
Pp'mi ele geçirdi bakBi dahaki telefonum muhtemelen infinix olacak gibi belli olmaz genede bakalım
doğrudur bazı çipler üretimle alakalı daha az ısınabilir belki lüzum görmemiş olabilirler cihazın dışına verdiği sıcaklık degil de içindeki çipin sıcaklığı normal denilecek sınırlarda kalıyorsa sorun olmaz bazen üreticiler sıcaklığı dışarı yansıtmamak için araya seperatör koyarlar bu kullanıcıları mutlu etse de çipleri mutlu etmez çünkü sıcaklığı atamazlar o yüzden keşke eskisi gibi eskiden düzgün cihaz inceleyen kanallar vardı youtube de şimdi sadece kamera ve teknik donanımdan bahsedip geçiyorlar ürünlere gerçek puan verme olayı bitti keşke gerçek biri çıksa da gerçek verilerle testler yapıp donanımın içini açıp inceleseŞöyle diyim 2024 yılında çıkan modellerinde soğutma alakalı bir şey göremedim demek istedim
aslında ben bu redmi 12'yi 7 ay boyunca kullandım sana söyliyim mi oyunlardan 45 fps çünkü G88 eski bir işlemci ve Instagramda garanti 30fps kendisini kitliyor sonra düzeliyor ama ilk reels izlediğim an 30fps garanti kamerası iyidia AI yazısı yalan telefon Google AR'ı bile desteklemiyor birde bunun kamerasını öven varsa söylesin bana bunda AI yapay zekalı ile tanıttılar ama yok dedim global rom'da var mı diye baktım hatta tüm romları tek tek denedim AI yok yani Root atardımda atmak istemiyor.doğrudur bazı çipler üretimle alakalı daha az ısınabilir belki lüzum görmemiş olabilirler cihazın dışına verdiği sıcaklık degil de içindeki çipin sıcaklığı normal denilecek sınırlarda kalıyorsa sorun olmaz bazen üreticiler sıcaklığı dışarı yansıtmamak için araya seperatör koyarlar bu kullanıcıları mutlu etse de çipleri mutlu etmez çünkü sıcaklığı atamazlar o yüzden keşke eskisi gibi eskiden düzgün cihaz inceleyen kanallar vardı youtube de şimdi sadece kamera ve teknik donanımdan bahsedip geçiyorlar ürünlere gerçek puan verme olayı bitti keşke gerçek biri çıksa da gerçek verilerle testler yapıp donanımın içini açıp incelese
hocam benim üsteki mesaj redmi 12 isyanımHoşbulduk hocam (biraz geç oldu ama ...)
Telefon değişe bilsem anında değişeceğimNe kadar ekmek o kadar köfte hocam malesef...