- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Redmi 12
- Meslek
- Mezun
- Konular
- 83
EyvallahŞimdiden hayırlı olsun hocam.
EyvallahŞimdiden hayırlı olsun hocam.
Ben redmi note 13 pro 5g kullandım işlemcisi alt segment olduğu için az ısınır ümidiyle aldım ancak cihaz ince yapıda olduğu için sıcaklığı daha cok hissettiriyor üst segment cihazlara göre tabi soğutma sisteminin zayifliginda olabilir sebebi kamerası parasının hakkını veriyor parası kadar kamera ancak aynı anda birçok şey yapmak isteyenler için uygun bir cihaz değil donmalar kasmalar.meydana geliyor yüke binincepopüler bir cihaz her tarafta görüyorum (pp'mi bile ele geçirdi)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Akakçe'de popülerliğini koruyor hala epeyde ise 50 puan almış
hocam çıkan telefonlarda artık soğutma çipi koymuyorlar beBen redmi note 13 pro 5g kullandım işlemcisi alt segment olduğu için az ısınır ümidiyle aldım ancak cihaz ince yapıda olduğu için sıcaklığı daha cok hissettiriyor üst segment cihazlara göre tabi soğutma sisteminin zayifliginda olabilir sebebi kamerası parasının hakkını veriyor parası kadar kamera ancak aynı anda birçok şey yapmak isteyenler için uygun bir cihaz değil donmalar kasmalar.meydana geliyor yüke binince
Çip yok evet ama soğutucu pedler falan filan onlar var 13 t içini açtım vardı yani redmide varmı bilmiyorumhocam çıkan telefonlarda artık soğutma çipi koymuyorlar be
redmi yok be ama note 8 pro'da çip vardı note 8'de vardı da işteÇip yok evet ama soğutucu pedler falan filan onlar var 13 t içini açtım vardı yani redmide varmı bilmiyorum
sogutma padleri ve ısıl borulardan bahsediyorsunuz herhaldehocam çıkan telefonlarda artık soğutma çipi koymuyorlar be
2024 yılında çıkan modellersogutma padleri ve ısıl borulardan bahsediyorsunuz herhalde
tam anlamadım ama neyse hocam sorun yok2024 yılında çıkan modeller
Şöyle diyim 2024 yılında çıkan modellerinde soğutma alakalı bir şey göremedim demek istedimtam anlamadım ama neyse hocam sorun yok
C65 düşük bi cihaz neden onda gözünüzhocam benim gözüm poco c65'de