Kernel üzerinde geleni kullanıyorsanız son sürüm strix veya benim kullandığım superryzen i öneririm. Şarj gayet makul gidiyor. Hatta çok iyi bile diyebilirim.Cupid Hyperos 3 çıkmadı değil mi ? Bu ZKOS romda şarjım hızlı bitiyor.
Recovery ile yükleyeceksen Updater-script yeterli hocam. Bat dosyaları PC üzerinde yaparken işe yarıyorMT manager ile zkos rom u açtım script Metin düzenleyici ile açıp sweet i sweetin yaptım. Kaydet dedim. Şuan güncelleniyor diyor. Peki temiz kurulum ve güncelleme bat dosyalarını da aynı şekilde yapmalı mıyım?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kernel üzerinde geleni kullanıyorsanız son sürüm strix veya benim kullandığım superryzen i öneririm. Şarj gayet makul gidiyor. Hatta çok iyi bile diyebilirim.
Cupid Hyperos 3 çıkmadı değil mi ? Bu ZKOS romda şarjım hızlı bitiyor.
Aynen hocam ya ısınma nedir bilmiyordu telefon cupid yüklüyken. Şimdi brawl stars oynuyorum zaman zaman telefon alev topu sarj neredeyse her dk 1 azalıyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Cupid romda bunu kullanıyorum güzel super ryzende güzel cupid için hyper os 3 gelirse stabil gelirse aynı şekil daha güzel hiçbirşey yok çünkü direk xiaomi 12 cihazından çıktığı gibi diğer geliştiriciler kashinin modlarına çok bağlılar o yüzden çok stabil olmayabiliyor cupid romda herşey sade olduğu için stabil
Kernel değiştirin, takılmalar ve kasmaları etkiler. Aynı zamanda pil i de. Telefona ait TG da the project team diye aratırsanız strix ve superryzen e ulaşabilirsiniz. Kerneli ilk kurduktan sonra bir on dk bekleyin. Takılmalar geçmezse başkasını deneyin. Strix herkes memnun iken benim telefonda dediğiniz gibi takılmalar sebep oldu ama superryzen çok daha iyiZk rom kullaniyorum sorun yok ama kasmalar ve pil çabuk bitiyor var daha iyi rom önerisi olan varmı hızlı batarya çabuk bitmeyen varmi
Kernel değiştirin, takılmalar ve kasmaları etkiler. Aynı zamanda pil i de. Telefona ait TG da the project team diye aratırsanız strix ve superryzen e ulaşabilirsiniz. Kerneli ilk kurduktan sonra bir on dk bekleyin. Takılmalar geçmezse başkasını deneyin. Strix herkes memnun iken benim telefonda dediğiniz gibi takılmalar sebep oldu ama superryzen çok daha iyi
ben bu sürümü kullanıyorum. diğer ikisini de denedim ama kesinlikle bu sürüm daha stabil.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Karnel romda root yapmak gerekirmiKernel değiştirin, takılmalar ve kasmaları etkiler. Aynı zamanda pil i de. Telefona ait TG da the project team diye aratırsanız strix ve superryzen e ulaşabilirsiniz. Kerneli ilk kurduktan sonra bir on dk bekleyin. Takılmalar geçmezse başkasını deneyin. Strix herkes memnun iken benim telefonda dediğiniz gibi takılmalar sebep oldu ama superryzen çok daha iyi
ben bu sürümü kullanıyorum. diğer ikisini de denedim ama kesinlikle bu sürüm daha stabil.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir